Mutatjuk, mi vár a csillagjegyekre szerdán!

Kos (03.21 - 04.19)

Óriási választás elé állítja az élet, de szerencsére ahelyett, hogy megrémülne tőle, izgalmasnak találja. Azért ne döntsön elhamarkodottan, fontoljon meg minden lehetőséget alaposan!

Bika (04.20 - 05.20)

Ma jót tenne önnek és a környezetének is, ha nem ragaszkodna olyan görcsösen az elképzeléseihez. Vegye lazábbra a hozzáállását a munkában és a magánéletében is.

Ikrek (05.21 - 06.21)

Egy izgalmas szerelem van a láthatáron, ami most kezd kibontakozni. Bár vannak kételyei a dologgal kapcsolatban, de ne ezekre koncentráljon, inkább élvezze ki az minden percét az ismerkedésnek!

Rák (06.22 - 07.22)

Ma vegye elő a legtürelmesebb, legkedvesebb énjét, és koncentráljon arra, hogy ne tudják ebből kizökkenteni mások. Ma mindennél fontosabb lesz, hogy megőrizze a nyugalmát.

Oroszlán (07.23 - 08.22)

Nincs két egyforma napja, minden egyes reggel új meglepetéseket, változásokat tartogat a számára, ahogy a ma is. Szerencsére ez inkább felvillanyozza és inspirálja, mintsem frusztrálná.

Szűz (08.23 - 09.22)

A mai nap a szerelemről fog szólni. Ha van párja, akkor igyekezzen minél több időt kettesben tölteni vele. Ha viszont nincs, vesse bele magát nyugodtan az ismerkedésbe, akár online is!

Mérleg (09.23 - 10.22)

Folyamatosan azon jár az esze, hogy ki az, aki nem kedveli a munkahelyén, és hogyan tudná magát megszerettetni. Sehogy! Nem kell ezen görcsölnie, mert pontosan ezzel ront el mindent.

Skorpió (10.23 - 11.21)

Ma türelmetlen és kapkodós lesz, emiatt több hibát is véthet. Próbáljon meg lenyugodni, lassítani, és minimum kétszer-háromszor ellenőrizzen mindent, amit csak kiad a kezei közül.

Nyilas (11.22 - 12.21)

Rég nem volt már annyira boldog, kiegyensúlyozott napja, mint a mai. Mindenki kedves önnel, mindent sikerül elintéznie, és sikeresen zárja a feladatait is a munkahelyén.

Bak (12.22 - 01.19)

Egy munkahelyi konfliktus kellős közepén találja magát már kora reggel, és mindkét fél azon lesz, hogy saját maga mellé állítsa önt. Maradjon Svájc, ne adjon igazat senkinek, ez a legfontosabb!

Vízöntő (01.20 - 02.18)

Több kollégája, beosztottja is felnéz önre, tisztelik és szeretik. Ezért ha ma segítséget kérnek, mindenképpen mondjon igent, akármilyen nehezére is esik, akármennyire el van havazva. Számítanak ma önre!

Halak (02.19 - 03.20)

Önhibáján kívül nem tudja betartani az egyik ígéretét, amire pedig mások nagyon számítanak. A legjobb, amit tehet, ha őszintén elmondja, mi történt, és vállalja a felelősséget.
Kapcsolódó cikk

Top sztorik a rovatból

Ez is érdekelhet

zsak-penzek

3 zsák pénzt kap ez az öt csillagjegy most hétvégén

Ezen a hétvégén az univerzum különleges meglepetésekkel készül az asztrológia szerint. Néhány szerencsés csillagjegy számára különösen kedvezőek a csillagok állásai, amelyek gazdagságot és szerencsét ígérnek. Lássuk, kik azok a szerencsések, akikre pénzügyi bőség vár.