Lemondták az álomlagzit, és helyette négyszer mentek el nászútra

Aki szervezett már esküvőt, pontosan tudja, hogy egy ilyen esemény mennyi stresszel járhat. Egy pár szokatlan döntést hozott, és végül négy nászút lett az eredménye.

Lagzi helyett négy nászút

Yulia felhasználónéven TikTokozó New York-i nő és párja eredetileg 15 ezer dolláros (kb. 4,6 millió forintos) lagzit tervezett. A The Sun cikke alapján azonban a menyasszony lelkesedése egyre csökkent, ahogy a szervezés okozta stressz nőtt. A családtagok folyamatosan bombázták őket saját elképzeléseikkel, és rengeteg pénzbe és idegességgel töltött időbe került a nagy nap.

Emiatt nem mindennapi döntésre szánták rá magukat, és lemondták a 9 hónap múlva esedékes ceremóniát, és elhatározták, még aznap egybekelnek. Végül felhívták a két legjobb barátjukat, hogy jöjjenek tanúnak, és egy 15 ezer forintos fehér ruhában meg is ejtették az esküvőt.

TikTok

No Description

Yulia videójában élete legjobb döntésének jellemezte a rendhagyó esküvőt. Főleg, mivel a lagzira félretett pénzből négy külön nászútra is el tudtak menni. Görögországban, Olaszországban, Hawaii-n és még Marokkóban is nyaraltak férjével.
Kapcsolódó cikk
Megosztás itt: twitter
Megosztás itt: facebook
Megosztás itt: email

Ez is érdekelhet

Top sztorik a rovatból

Nincs több cikk