Aki szervezett már esküvőt, pontosan tudja, hogy egy ilyen esemény mennyi stresszel járhat. Egy pár szokatlan döntést hozott, és végül négy nászút lett az eredménye.

Lagzi helyett négy nászút

Yulia felhasználónéven TikTokozó New York-i nő és párja eredetileg 15 ezer dolláros (kb. 4,6 millió forintos) lagzit tervezett. A The Sun cikke alapján azonban a menyasszony lelkesedése egyre csökkent, ahogy a szervezés okozta stressz nőtt. A családtagok folyamatosan bombázták őket saját elképzeléseikkel, és rengeteg pénzbe és idegességgel töltött időbe került a nagy nap.

Emiatt nem mindennapi döntésre szánták rá magukat, és lemondták a 9 hónap múlva esedékes ceremóniát, és elhatározták, még aznap egybekelnek. Végül felhívták a két legjobb barátjukat, hogy jöjjenek tanúnak, és egy 15 ezer forintos fehér ruhában meg is ejtették az esküvőt.

TikTok

No Description

Yulia videójában élete legjobb döntésének jellemezte a rendhagyó esküvőt. Főleg, mivel a lagzira félretett pénzből négy külön nászútra is el tudtak menni. Görögországban, Olaszországban, Hawaii-n és még Marokkóban is nyaraltak férjével.

Gyönyörű ingruhát választott a nászútjára, nem volt jó döntés, és TikTok-videó lett belőle

Érdemes átgondolni a ruhaválasztásnál, hogy hogy fog kinézni a szett az odavezető úton.

Tovább olvasom »
Kapcsolódó cikk

Top sztorik a rovatból

Ez is érdekelhet