Halálra ítéltek egy anyát, Nattiwan Raakunjetet, miután kiderült, szándékosan megmérgezte gyermekeit, hogy adományokat gyűjtsön a közösségi médiában.

Nattiwan Raakunjetet halálra ítélték Thaiföldön, miután bűnösnek találták két gyermeke megmérgezésében, és az egyik megölésében, azzal a céllal, hogy a közösségi médiában adományokat kérjen gyógykezelésükhöz, írja a DailyStar.

A nő bevitte a kórházba négyéves kisfiát, aki gyomorfájásra és vérhányásra panaszkodott, mondván, hogy tengeri ételallergiáról van szó. Az orvosok azonban megállapították, hogy a fiú súlyos gyomorfertőzésben szenved, nem pedig allergiás reakcióban, ahogy az anya eredetileg állította.

Kiderült, a nő két éve maró hatású anyagokkal kente be a gyerekei ételeit, és azt is megállapították, hogy a nő 2019-ben elhunyt lánya is mérgezés áldozata lett. Raakunjet a közösségi médiában osztotta meg gyerekei képeit, arra kérve a felhasználókat, hogy adományozzanak a kezelésükhöz.

2020 májusában letartóztatták, a fiút árvaházba helyezték, és a rendőrségi vizsgálat során összesen 20 millió bahtot (több mint 22 millió forintot) fedeztek fel Rakkunjet két bankszámláján. Az anya mindent bevallott, de vallomását nem tartották enyhítő körülménynek és halálra ítélték.

Top sztorik a rovatból

Ez is érdekelhet