Követem Sztárok Eltűnt a Glee színésznője, 4 éves fiát egyedül találták...

Eltűnt a Glee színésznője, 4 éves fiát egyedül találták meg a csónakban

Promóció

Eltűnt Naya Rivera, a Glee – Sztárok leszünk sorozat színésznője. Egy csónakban ült a fiával, akit egyedül találtak meg a hatóságok.

Megfulladhatott

Promóció
- Advertisement -

A hatóságok attól félnek, vízbe fulladhatott a Glee – Sztárok leszünk! és más sorozatok színésznője, Naya Rivera, miután egy bérelt csónakkal úszni indultak négyéves kisfiával egy kaliforniai tavon, de a fiút egyedül találták meg a vízi járművön – írja a Variety.

Naya Rivera, a Glee sztárja és fia / Fotó: Getty Images

A rendőrség tájékoztatása szerint a színésznő nem viselt mentőmellényt, de a kisfia igen.

A Ventura megyei seriff hivatala közölte: arról érkezett hozzájuk jelzés, hogy a Piru tavon egy csónakon egyedül tartózkodik egy kisfiú. A gyereket meg is találták a hatóságok, de egyelőre nem közöltek semmit az állapotáról.

Felfüggesztették a keresést

Riverát búvárokkal és a levegőből is keresni kezdték. Helyi idő szerint este azt írták, napfelkeltekor folytatják a kutatást. A fiú a nyomozóknak elmondta, édesanyjával a tóban úsztak, de a nő már nem került vissza a csónakra.

A 33 éves Rivera leghíresebb szerepe Santana Lopez volt a Glee – Sztárok leszünk! című sorozatban, de felbukkant többek között a Csajok és a Kaliforniába jöttem egy-egy részében is.

Eltűnt Dan O’Toole sportriporter egy hónapos lánya

A kanadai TSN ( The Sports Network) egyik műsorvezetője, Dan O’Toole május 26-án tudatta követőivel Instagram-oldalán, hogy megszületett Oakland nevű kislánya. Mint írta, “soha nem volt kétség, de most már hivatalosan is felejthetetlen a 2020-as év.” No Description Azonban egy hétre rá, június 2-án különös bejegyzést tett közzé Instagram-oldalán.

Nemrég a Glee kapcsán arról számoltunk be, hogy a sorozat mellékszereplője, Samantha Marie Ware közösségi oldalán nevezte álszentnek Lea Michele-t, sorozatbéli kollégáját, ugyanis állítása szerint pokollá tette az életét a forgatás alatt.

Promóció
Promóció
Promóció

legnépszerűbbek

A WHO üzeni: ezeket tartsd be, hogy ne kapd el a koronavírust

Az ENSZ Egészségügyi Világszervezete (WHO) ajánlásokat tett közzé, milyen szabályokat érdemes betartani a megelőzés gyanánt, valamint mik a koronavírus tünetei.

Az olasz nővér megmutatta, milyen káros hatásai vannak a koronavírusnak

Egy olaszországi nővér a koronavírus frontvonalából posztolt.

Így teszi tönkre a tüdőt a koronavírus

A felvételek az egyik olyan kínai páciens tüdejéről készültek, aki még tavaly decemberben hunyt el Kínában.
Promóció

a szerk. ajánlása

Andy Warhol cipőillusztrátorként kezdte – Érdekességek a pop-art atyjáról

Andy Warhol a XX. század egyik legmeghatározóbb művésze volt.

Laczkovich Borbála, a Banksy-kiállítás kurátora: „A felszín mögött egy komplex és ellentmondásos képet kapunk”

Laczkovich Borbála, a Godot Kortárs Művészeti Intézet kurátora segítségével tisztába tesszük, mit is jelent egy Banksy-mű hitelessége, jogos-e a művész szellemiségére hivatkozni a kiállítás ellen, miközben jópár műhelytitokra és felszín alatti sztorira is fény derül.

Saiid: „Ugyanaz a vonat, csak lecsatoltak egy pár vagont”

A lényeg, hogy az „élet szörfdeszkáján” sodródni és ride-olni is ugyanolyan jó lehet!

ez is érdekeltéged
<3