Eltűnt a Glee színésznője, 4 éves fiát egyedül találták meg a csónakban

Eltűnt Naya Rivera, a Glee – Sztárok leszünk sorozat színésznője. Egy csónakban ült a fiával, akit egyedül találtak meg a hatóságok.

Megfulladhatott

A hatóságok attól félnek, vízbe fulladhatott a Glee – Sztárok leszünk! és más sorozatok színésznője, Naya Rivera, miután egy bérelt csónakkal úszni indultak négyéves kisfiával egy kaliforniai tavon, de a fiút egyedül találták meg a vízi járművön – írja a Variety.

Naya Rivera eltunt glee sztarok leszunk fia
Naya Rivera, a Glee sztárja és fia / Fotó: Getty Images

A rendőrség tájékoztatása szerint a színésznő nem viselt mentőmellényt, de a kisfia igen.

A Ventura megyei seriff hivatala közölte: arról érkezett hozzájuk jelzés, hogy a Piru tavon egy csónakon egyedül tartózkodik egy kisfiú. A gyereket meg is találták a hatóságok, de egyelőre nem közöltek semmit az állapotáról.

Felfüggesztették a keresést

Riverát búvárokkal és a levegőből is keresni kezdték. Helyi idő szerint este azt írták, napfelkeltekor folytatják a kutatást. A fiú a nyomozóknak elmondta, édesanyjával a tóban úsztak, de a nő már nem került vissza a csónakra.

A 33 éves Rivera leghíresebb szerepe Santana Lopez volt a Glee – Sztárok leszünk! című sorozatban, de felbukkant többek között a Csajok és a Kaliforniába jöttem egy-egy részében is.

Eltűnt Dan O’Toole sportriporter egy hónapos lánya

A kanadai TSN ( The Sports Network) egyik műsorvezetője, Dan O’Toole május 26-án tudatta követőivel Instagram-oldalán, hogy megszületett Oakland nevű kislánya. Mint írta, “soha nem volt kétség, de most már hivatalosan is felejthetetlen a 2020-as év.” No Description Azonban egy hétre rá, június 2-án különös bejegyzést tett közzé Instagram-oldalán.

Nemrég a Glee kapcsán arról számoltunk be, hogy a sorozat mellékszereplője, Samantha Marie Ware közösségi oldalán nevezte álszentnek Lea Michele-t, sorozatbéli kollégáját, ugyanis állítása szerint pokollá tette az életét a forgatás alatt.


Ez is érdekelhet

Top sztorik a rovatból