“Ne sírjatok! Ha ezt túléljük, az élet megy tovább” – Bezár az Ellátókert

A bulinegyed legendás szórakozóhelye, az ELLÁTÓkert november 24-én nyit ki utoljára.

Kilenc és fél év után bezár a budapesti bulinegyed egyik legnépszerűbb szórakozóhelye, az Ellátókert. A záróbuli november 24-én lesz, az esemény Facebook-oldala szerint a programban koncertek és DJ-k szerepelnek.

ellátó bezár ellátókert ellátóház
Bezár közel 10 év után az ELLÁTÓkert / Fotó: A vendéglátó hely hivatalos Facebook-oldala

Az Ellátó nem szűnik meg, csak új helyre költözik; már meg is találták az új helyszínt.

[perfectpullquote align=”left” bordertop=”false” cite=”” link=”” color=”” class=”” size=””]Ne sírjatok! Ha ezt túléljük, az élet megy tovább, szeretettel várunk mindannyiótokat Óbudán, hamarosan nyíló új színhelyünkön a MÓKUSBAN (Mókus u. 1-3)”[/perfectpullquote]

– írták a Facebookon. A Welovebudapest megkereste a hely üzemeltetőit, akik nem tudták megmondani, mi lesz a Kazinczy utcában található területtel.

BUSH 2019: Az elkényelmesedett közönségnek gyógyír – Interjú a szervezőkkel

Horváth Renátó: Több célcsoportja van egy ilyen rendezvénynek. A koncertlátogató közönség egyszerűen jó bulikat akar látni, lehetőleg minél többet, minél jobbat. Az ő számukra semmiben nem különbözik ez más fesztiváloktól, talán csak annyiban, hogy több az ismeretlen előadó és rövidebbek a koncertek. Egy másik nagy csoport a zeneiparban dolgozó emberek, ők valamilyen formában zenekarokat akarnak venni vagy eladni.

Az ELLÁTÓ egyébként otthont ad a november 13-án elstartolt Budapest Showcase Hubnak is.


Ez is érdekelhet

Top sztorik a rovatból