Kiszivárgott néhány jelenet a Mátrix 4. forgatásáról

Nézd meg, ahogy Neo és Trinity egy San Franciscó-i épület tetejéről leveti magát a Mátrix 4-ben!

San Francisco utcáin

Még bő egy év van hátra a Mátrix 4. bemutatójáig, de a San Franciscó-iak már a héten ízelítőt kaphattak a filmből, amikor Keanu Reeves és Carrie-Anne Moss a városban forgatott, írja a Dazed.

Matrix 4
/ Fotó: Warner Bros.

Egy Twitteren megosztott videóban láthatjuk, amint Reeves és Moss, szerepeik szerint Neo és Trinity motoroznak – eltaláltad – hosszú, fekete köpenyben. A néma videón a szereplőgárda többi tagja is feltűnik, akik valószínűleg épp nem forgatnak. Egy másik rövid felvételen pedig azt látjuk, hogy Reeves a járókelőkkel beszélget.

Hivatalos: jön a Mátrix 4 és Keanu Reeves is csatlakozik

Hivatalossá vált, írja a szaklap, hogy Keanu Reeves is csatlakozik a világához, a Mátrix 4-hez. Sőt, Trinity karakterét megformáló Carrie-Anne Moss sem hagyki ki a folytatást. Az 1,6 milliárd dollárt kaszáló trilógiát Lana Wachowski testvérével, Lilly-vel kreálta meg és rendezte a ’90-es évek egyik legkultikusabb franchise-ját. – mondta Wachowski.

A platformon megosztott további videókban láthatunk még utcai forgatási jeleneteket, ahol talpig feketében vannak a statiszták, és füstgéppel teremtenek sejtelmes hangulatot. Van olyan jelenet is, amikor Moss motort vezet, és Reeves mögötte áll.

No Title

Adam and I went down to SF after he got off work to catch a bit more filming tonight. We got there in time to see a couple of takes before they broke for lunch. Amazing how many people are involved in these productions. We fit right in with all the extras at 1:00am.

Felvették azt is, ahogy biztosítással leugranak egy felhőkarcoló tetejéről. Ezekszerint ilyen mindennapos jelenetekbe lehet belefutni mostanában, ha az ember San Franciscóban kolbászol.

Amit már biztosan tudunk, és ami még titok

Tavaly augusztusban vált hivatalossá, hogy jön a Mátrix-sorozat negyedik része. A hírrel azt is megerősítették, hogy Lana és Lilly Wachowski visszatérnek a rendezői székbe, és Aleksander Hemon íróval és David Mitchellel közösen fogják a forgatókönyvet megírni.

[perfectpullquote align=”left” bordertop=”false” cite=”” link=”” color=”” class=”” size=””]Nagyon boldog vagyok, hogy a szereplők visszatértek az életembe, és egyben hálás is, hogy újra a kiváló barátaimmal dolgozhatok[/perfectpullquote]

– nyilatkozta tavaly nyáron Lana Wachowski.

Bár arról még nem szivárogtak ki hírek, hogy miről is fog szólni a negyedik rész, Keanu Reeves is elég keveset árult el a forgatókönyvről.

No Title

My mom’s friend who lives in San Francisco shot this video of #Matrix4 filming the other night! pic.twitter.com/mFo64M4Vtx

Azt azonban már biztosan tudjuk, hogy 2021. május 21-én kerül a mozikba a Mátrix 4., és Neil Patrick Harrist, Jessica Henwick-et és Yahya Abdul-Mateent is láthatjuk majd Reeves és Moss mellett.

Jada Pinkett Smith-szel és Neil Patrick Harris-szel bővül a Mátrix 4 stábja

Tovább bővül a Mátrix 4 szereplőgárdája, hiszen az Így jártam anyátokkal sztárja, Neil Patrick Harris már korábban csatlakozott az akció-sci-fi folytatásához, most pedig Will Smith kedvese, Jada Pinkett Smith is bejelentette visszatérését a franchise-hoz. Mrs. Smith a korábbi a Mátrix – Újratöltve és a Mátrix – Forradalmak című epizódokban alakította Niobe karakterét, de az Enter the Matrix nevű számítógépes játékban is látható volt.

2019-ben volt húsz éve, hogy bemutatták a szinte azonnal kultuszfilmmé vált Mátrix első részét, de a két kevésbé sikeres folytatás, a Mátrix – Újratöltve, valamint a Mátrix – Forradalmak 2003-as bemutatása óta is 17 év telt már el. Ezt a hosszú, véglegesnek tűnő csendet törte meg az újabb folytatás híre.

No Title

Some more footage of #keanureeves on set of #Matrix4 in downtown SF pic.twitter.com/aVM1v4qQei

Az eredeti film Neóról, a heckerről szól, akit Reeves alakít. A számítógépes szakember rájön, hogy az embereket foglyul ejtette egy mesterséges lények által uralt, szimulált valóság.

No Title

No Description

Akiből nem lett Neo

Januárban Brad Pitt a Santa Barbara Nemzetközi Filmfesztiválon elárulta, hogy visszautasította Neo szerepét.

[perfectpullquote align=”left” bordertop=”false” cite=”” link=”” color=”” class=”” size=””]Nem vállaltam el a Mátrixot, a piros bogyót választottam. Nem mondták, hogy kettő-három lesz, csak az első részről volt szó – csak a pontosság kedvéért. Úgy gondolom, talán a neveltetésemnél fogva, hogy amit nem kapok meg, akkor azt nem is nekem szánták. Tényleg úgy hiszem, hogy az a szerep sosem volt az enyém[/perfectpullquote]

– nyilatkozta az immár színészi teljesítményéért is Oscar-díjjal jutalmazott sztár.

Ez is érdekelhet

Top sztorik a rovatból

ajandek a jovobol, uj kutyuk, uj technologia, hasznos kutyuk, hasznos technologia, hasznos targyak9

10 ajándék a jövőből, amit már most megvehetünk

A kiterjesztett valóság egyre elterjedtebb. Ez a technológia lehetővé teszi, hogy úgy nyisd ki az ajtót, hogy a jelszót egy virtuális billentyűzeten gépeled be, amit csak te láthatsz. De használhatod szórakozáshoz is, például játszhatsz rajta olyan játékokat, mint a biliárd, és láthatod a golyók pályáját az asztalon.

titkok repulogeprol, titkok utaskiseroktol, repulogepes kisokos10

10 titok a repülőről, amit a légiutas-kísérők nem mondanak el

A légi marsallok inkognitóban repülnek, és szükség esetén megnyugtatják a zavart keltőket, vagy ártalmatlanná tesznek akár egy terroristát is. Az USA-ban, Franciaországban, Kanadában és sok más országban légi marsall szolgálat működik, erről még film is készült.

Nincs több cikk