Az ismert színésznő, Tracy Ann Oberman és férje Spanyolország egyik Michelin-csillaggal büszkélkedő étterembe látogattak el. A nem vajas kenyeren és paprikás krumplin nevelkedett sztár azonban kisebb problémába ütközött a vacsora során.

Hirdetés

Egy romantikus vacsorát szerettek volna, de hepaj lett a vége. Tracy Ann Obermanék nem voltak megelégedve a tálalással. Azért érdekes, hogy meglepődtek ezen, mert a csúcsgasztronómia trendjei nem ismernek határokat, és eklektikusabbnál eklektikusabb, furcsábbnál furcsább tálalással lepik meg a vendégeket. 

/ Fotó: Standard

A Doctor Who szereplője nem tudott különbséget tenni étel és kiegészítő között, mint például szalvéta.

Igen, jól gondolod: megpróbálta megenni.

Twitter-fiókján posztolt is egy fotót, amelyben azt írja: We Want Plates (tányért akarunk).

További fotón arról panaszkodik, hogy:

A fenti poszt jobb oldalán látható a szalvéta, amit ételnek hitt Tracy Ann Oberman. A bal oldali pedig az volt, amitől teljesen kiakadtak, állítása szerint.

Az 51 éves színész, Tracy-Ann Oberman és férje arról is beszámoltak, hogy amikor a férfi belekóstolt a „neandervölgyi körülmények között” felszolgált, nedvesített szalvétába, a személyzet lekezelően bánt velük.

Miután több lap is hírt adott az esetről, önkritikával élve számos posztot írt Twitter-fiókjára a színésznő. A fentin az látszik, hogy ő és családja is szalvétát eszik. A bejegyzésben azt írja Tracy Ann, hogy ezentúl amerre járnak, mindannyian szalvétát fognak enni.

Több embert megihletet az eset. Stephen Jackson séf például egy 2012-es dekort osztott meg a sorozatsztárral.

Tracy Ann Oberman egy kvázi mozgalmat is el szeretne indítani: ha szalvétát eszel, posztold ki! 

Az pontosan nem derül ki egyik sajtó cikkéből sem, hogy Martin Berasategui 12 étterméből melyikben járt a páros.

Hirdetés