A Jerry Maguire és a Lesz ez még így se! sztárja, Cuba Gooding Jr. a vád szerint kétszer is megerőszakolt egy nőt.

Az ismeretlenség homályából vádaskodik egy nő

Harvey Weinstein már börtönbüntetését tölti nemi erőszak miatt, de nem ő az egyetlen híresség. Kevin Spacey karrierje tönkrement a szexuális zaklatási vádak miatt, míg a The Killers együttes ügye megalapozatlan volt.

Ezúttal pedig az Oscar-díjas Cuba Gooding Jr.-t érte el a hullám – újfent. Egy ismeretlen nő azt állítja, hogy az eset egy New York-i hotelben történt, ahová egy találkozó után Gooding felhívta őt és barátját. Miután megérkeztek a szobába, a színész átöltözött, írja a Variety.

Cuba Gooding Jr Szexualis Zaklatas
/ Fotó: John Minchillo

A vádirat szerint ekkor a nő határozottan távozni akart a földszinten várakozó barátjához. Az Oscar-díjas színész bezárta az ajtót és levetkőzött a nő szeme láttára. Eztán a színész lenyomta az ágyra és illetlen helyeken érintette meg a nőt a hozzájárulása nélkül.

A vádirat állítása szerint Gooding megerőszakolta a nőt több testnyílásán keresztül is, annak ellenére, hogy az ismeretlen hölgy kérte az aktus befejezését.

Gooding ügyvédje, Mark Jay Heller visszautasítja az ügyfelét ért vádakat.

„Sohasem kaptuk meg a vádiratot, de a benne foglalt állítások teljesen hamisak és megalapozatlanok. Az állítások, amelyek szerint helytelenül cselekedett, hamisak és igaztalanok” – magyarázza sztár ügyvédje.

Korábban is kifejezésre juttatta a nők iránti vonzalmát

Az ismeretlen nő pert indított a színész ellen nemi erőszak vádjával és kártérítést követel az őt ért kellemetlenségek miatt.

Mi az ára a szexuális zaklatásnak? Ismerd meg Lori történetét!

A legnagyobb problémát talán az jelenti, amikor valaki nem is mer feljelentést tenni, tehát az elkövető továbbra is szabadon szedi áldozatait. Abba azonban kevesen gondolnak bele, hogy ennek oka a kultúránk és az elavult törvényeink. Lori Fox esete az egyik példa, aki egy szexuális zaklatás után feljelentést tett a rendőrségen, de mégis ő jött ki rosszul.

A Jerry Maguire – A nagy hátraarc című filmért Oscar-díjjal jutalmazott színészt korábban is megvádolták szexuális zaklatás és erőszakos fogdosódás miatt. 2019-ben nem találták bűnösnek, amikor három különböző nőt inzultált egy New York-i szórakozóhelyen.

Top sztorik a rovatból

Ez is érdekelhet

Qatar-WC

Hogyan fogadjunk a 2022-es labdarúgó-világbajnokságra

Már majdnem itt az ideje a világ legrangosabb tornájának – a 2022-es labdarúgó-világbajnokságnak. Az idei év sok újítással jár. Az egyik az, hogy ez az első alkalom, hogy egy közel-keleti ország ad otthont a világbajnokságnak.

alvás pihentető alvás tippek alváshoz egészséges alvás egészséges életmód

Ezeket edd, és ezeket kerüld, ha nem tudsz aludni

Jó alvás nélkül nincsenek jó nappalaink, de még rosszabb, hogy nem lehetünk teljesen egészségesek sem. Sokan szenvednek kialvatlanságban anélkül, hogy foglalkoznának vele, pedig komoly következményei lehetnek, ha hosszútávon nem tudunk megfelelően pihenni.

betegség hírességek hírességek betegségei maria cross halle berry lil wayne tom hanks toni braxton catherine zeta-jones 4

Hírességek, akik krónikus betegséggel élnek

A betegség nem válogat. A következő sztárok mind megvívták a maguk harcát különböző egészségi problémákkal és saját példájukon keresztül bebizonyították, hogy krónikus betegségekkel is lehet együtt élni, mégpedig boldog életet.

liszt gluténmentes liszt liszt fajták liszt típusok zabliszt rizsliszt csicseriborsó liszt kókuszliszt

Ezek a gluténmentes lisztek, ha alternatívákat keresel

A legtöbben fehér lisztet vagy teljes kiőrlésű lisztet használnak a főzéshez, sütéshez. Ezek glutént tartalmaznak, amire néhányan allergiásak, de mindannyiunk emésztőrendszere nehezen birkózik meg vele, emellett pedig egyéb negatív mellékhatásai is vannak.