Követem Sztárok Nemi erőszakkal vádolják az Oscar-díjas Cuba Gooding Jr.-t

Nemi erőszakkal vádolják az Oscar-díjas Cuba Gooding Jr.-t

Promóció

A Jerry Maguire és a Lesz ez még így se! sztárja, Cuba Gooding Jr. a vád szerint kétszer is megerőszakolt egy nőt.

Az ismeretlenség homályából vádaskodik egy nő

Promóció
- Advertisement -

Harvey Weinstein már börtönbüntetését tölti nemi erőszak miatt, de nem ő az egyetlen híresség. Kevin Spacey karrierje tönkrement a szexuális zaklatási vádak miatt, míg a The Killers együttes ügye megalapozatlan volt.

Ezúttal pedig az Oscar-díjas Cuba Gooding Jr.-t érte el a hullám – újfent. Egy ismeretlen nő azt állítja, hogy az eset egy New York-i hotelben történt, ahová egy találkozó után Gooding felhívta őt és barátját. Miután megérkeztek a szobába, a színész átöltözött, írja a Variety.

/ Fotó: John Minchillo

A vádirat szerint ekkor a nő határozottan távozni akart a földszinten várakozó barátjához. Az Oscar-díjas színész bezárta az ajtót és levetkőzött a nő szeme láttára. Eztán a színész lenyomta az ágyra és illetlen helyeken érintette meg a nőt a hozzájárulása nélkül.

A vádirat állítása szerint Gooding megerőszakolta a nőt több testnyílásán keresztül is, annak ellenére, hogy az ismeretlen hölgy kérte az aktus befejezését.

Gooding ügyvédje, Mark Jay Heller visszautasítja az ügyfelét ért vádakat.

„Sohasem kaptuk meg a vádiratot, de a benne foglalt állítások teljesen hamisak és megalapozatlanok. Az állítások, amelyek szerint helytelenül cselekedett, hamisak és igaztalanok” – magyarázza sztár ügyvédje.

Korábban is kifejezésre juttatta a nők iránti vonzalmát

Az ismeretlen nő pert indított a színész ellen nemi erőszak vádjával és kártérítést követel az őt ért kellemetlenségek miatt.

Mi az ára a szexuális zaklatásnak? Ismerd meg Lori történetét!

A legnagyobb problémát talán az jelenti, amikor valaki nem is mer feljelentést tenni, tehát az elkövető továbbra is szabadon szedi áldozatait. Abba azonban kevesen gondolnak bele, hogy ennek oka a kultúránk és az elavult törvényeink. Lori Fox esete az egyik példa, aki egy szexuális zaklatás után feljelentést tett a rendőrségen, de mégis ő jött ki rosszul.

A Jerry Maguire – A nagy hátraarc című filmért Oscar-díjjal jutalmazott színészt korábban is megvádolták szexuális zaklatás és erőszakos fogdosódás miatt. 2019-ben nem találták bűnösnek, amikor három különböző nőt inzultált egy New York-i szórakozóhelyen.

Promóció
ForrásVariety
Promóció
Promóció

legnépszerűbbek

A WHO üzeni: ezeket tartsd be, hogy ne kapd el a koronavírust

Az ENSZ Egészségügyi Világszervezete (WHO) ajánlásokat tett közzé, milyen szabályokat érdemes betartani a megelőzés gyanánt, valamint mik a koronavírus tünetei.

Az olasz nővér megmutatta, milyen káros hatásai vannak a koronavírusnak

Egy olaszországi nővér a koronavírus frontvonalából posztolt.

Így teszi tönkre a tüdőt a koronavírus

A felvételek az egyik olyan kínai páciens tüdejéről készültek, aki még tavaly decemberben hunyt el Kínában.
Promóció

a szerk. ajánlása

Andy Warhol cipőillusztrátorként kezdte – Érdekességek a pop-art atyjáról

Andy Warhol a XX. század egyik legmeghatározóbb művésze volt.

Laczkovich Borbála, a Banksy-kiállítás kurátora: „A felszín mögött egy komplex és ellentmondásos képet kapunk”

Laczkovich Borbála, a Godot Kortárs Művészeti Intézet kurátora segítségével tisztába tesszük, mit is jelent egy Banksy-mű hitelessége, jogos-e a művész szellemiségére hivatkozni a kiállítás ellen, miközben jópár műhelytitokra és felszín alatti sztorira is fény derül.

Saiid: „Ugyanaz a vonat, csak lecsatoltak egy pár vagont”

A lényeg, hogy az „élet szörfdeszkáján” sodródni és ride-olni is ugyanolyan jó lehet!

ez is érdekeltéged
<3