Egy nőnek, akit elraboltak és közel egy hétig fogva tartottak, sikerült értesítenie a rendőrséget hollétéről, miután üzenetet lökött ki az ablak résén.

A rendőrség szerint a nőt hat napon keresztül többször megerőszakolták, miközben bezárták egy házba a spanyolországi Pontevedra városában. A foglyot a rendőrök mentették ki, akik betörték az otthon ajtaját, ahol a rendőrök letartóztattak egy férfit illegális fogva tartás, testi sértés és szexuális zaklatás gyanújával, írja a DailyStar.

A városi tanács közleménye szerint egy szomszéd talált két papírcédulát, amelyeket az ablak résein keresztül löktek ki, és amelyekre a nő felírta szörnyű megpróbáltatásainak részleteit.
A feljegyzések kézhezvétele után a rendőrök úgy döntöttek, hogy erőszakkal lépnek be az ingatlanba, mivel a nő egyik feljegyzése arra figyelmeztetett, hogy a fogvatartó férfi megöli, ha tudomást szerez a rendőri jelenlétről. A rendőrök berúgták az épület ajtaját, és nemcsak a fogoly nőt találták meg, hanem a gyanúsítottat is, akit csak MFR-ként azonosítottak.
A helyszínről származó jelentések szerint a nőt zúzódások borították. A vádlott megjelent a bíróságon, ahol a bíró megtagadta a férfi óvadékát. Ha a gyanúsítottat bűnösnek találják, 15 és 20 év közötti börtönbüntetést kaphat az állítólagos bűncselekményekért, a hírek szerint a gyanúsítottat egy külön bejelentett incidensben hasonló bűncselekmények miatt keresték.

Kapcsolódó cikk

Top sztorik a rovatból

Ez is érdekelhet