Széleskörű felháborodást és tiltakozást váltott ki a NAT napokban publikált tervezete, ami a Magyartanárok Egyesülete is mélyen elítélt.

“Azonnal vissza kell vonni”

Oktatas
/ Fotó: Shutterstock

A ME szerint például mélyen gyerekellenes és „olyan súlyosan veszélyezteti a nemzet egységét, a nemzeti kultúrát, a diákok fejlődését, a tanári munka szakmaiságát, annyira mérgezi a közgondolkodást, hogy azonnal vissza kell vonni”.

A Pedagógusok Demokratikus Szakszervezete (PDSZ) is tiltakozó akciót szervezett, aminek az egyik része abból áll, hogy a tervezettel egyet nem érő tanárok tiltakozó fotóit posztolják ki a PDSZ fb-oldalára. A feltöltött fotókból szemléztünk, amelyet a 444 szúrt ki.

PDSZ – Pedagógusok Demokratikus Szakszervezete

Küldj fotót és írd hozzá: #nonat

A tiltakozó pedagógus feltehetőleg a több szélsőségesen antiszemita művet publikáló, a nyilas vezetés alatt álló Nemzeti Színháznak darabot író Wass Albertre gondolt, aki a tervezet szerint bekerülne az alaptantervbe. A lap megkereste a fenti tiltakozót, valóban helytálló-e a következtetés. Egyelőre nem reagált az illető.

Log In or Sign Up to View

See posts, photos and more on Facebook.

Van, aki ahogy van, az egészet utasítja el:

PDSZ – Pedagógusok Demokratikus Szakszervezete

nonat

Van, aki pontosan megmondja, mi hiányzik neki az alaptantervből:

PDSZ – Pedagógusok Demokratikus Szakszervezete

Pszichológusok is tiltakoznak. NO NAT! #nonat

És olyan is akad, aki egyfajta egyenletként tekint az egész problémára:

Log In or Sign Up to View

See posts, photos and more on Facebook.

Top sztorik a rovatból

Ez is érdekelhet

alvás pihentető alvás tippek alváshoz egészséges alvás egészséges életmód

Ezeket edd, és ezeket kerüld, ha nem tudsz aludni

Jó alvás nélkül nincsenek jó nappalaink, de még rosszabb, hogy nem lehetünk teljesen egészségesek sem. Sokan szenvednek kialvatlanságban anélkül, hogy foglalkoznának vele, pedig komoly következményei lehetnek, ha hosszútávon nem tudunk megfelelően pihenni.

betegség hírességek hírességek betegségei maria cross halle berry lil wayne tom hanks toni braxton catherine zeta-jones 4

Hírességek, akik krónikus betegséggel élnek

A betegség nem válogat. A következő sztárok mind megvívták a maguk harcát különböző egészségi problémákkal és saját példájukon keresztül bebizonyították, hogy krónikus betegségekkel is lehet együtt élni, mégpedig boldog életet.

liszt gluténmentes liszt liszt fajták liszt típusok zabliszt rizsliszt csicseriborsó liszt kókuszliszt

Ezek a gluténmentes lisztek, ha alternatívákat keresel

A legtöbben fehér lisztet vagy teljes kiőrlésű lisztet használnak a főzéshez, sütéshez. Ezek glutént tartalmaznak, amire néhányan allergiásak, de mindannyiunk emésztőrendszere nehezen birkózik meg vele, emellett pedig egyéb negatív mellékhatásai is vannak.

ajandek a jovobol, uj kutyuk, uj technologia, hasznos kutyuk, hasznos technologia, hasznos targyak9

10 ajándék a jövőből, amit már most megvehetünk

A kiterjesztett valóság egyre elterjedtebb. Ez a technológia lehetővé teszi, hogy úgy nyisd ki az ajtót, hogy a jelszót egy virtuális billentyűzeten gépeled be, amit csak te láthatsz. De használhatod szórakozáshoz is, például játszhatsz rajta olyan játékokat, mint a biliárd, és láthatod a golyók pályáját az asztalon.