Nemzetközi segélyvonalba kiabálhatod ki 2020 minden feszültségét

Másnap a felvett üvöltés az interneten visszahallgatható.

Kiabálj!

Eleged van a politikusokból?  Úgy gondolod, folyton hazudnak? Idegesítenek a vírusszkeptikusok? 

Telefon Segelyvonal Orditas
/ Fotó: TeodorLazarev / Shutterstock

November vége felé már nyugodtan kijelenthető, hogy a 2020-as évnél kaotikusabb csődtömeget keresve sem találni mostanában. Így gondolhatta ezt Chris Gollmar is, a globális ordibálós segélyvonal ötletgazdája.

Kapcsolódó cikk
Megosztás itt: twitter
Megosztás itt: facebook
Megosztás itt: email

Gollmar zseniális ötlete nyomán bárki felhívhatja a +1 561 567 8431-es telefonszámot, hogy beleordítsa bánatát, frusztrációját, mérgét vagy éppen tehetetlenségét a nagyvilágba. A szolgáltatáshoz készült egy honlap is, a justscream.baby, ahol részletesen elmagyarázzák, hogyan lehet igénybe venni a lehetőséget, írja a Design Taxi.

Elordítom hát mindenkinek

A honlap üzemeltetője szerint nem kell attól tartani, hogy bárkit is találunk a vonal túlvégén, így bátran kiengedhetjük a hangunkat. A naponta frissülő weboldalon visszahallgatható a korábbi telefonálók ordítása.

Kapcsolódó cikk
Megosztás itt: twitter
Megosztás itt: facebook
Megosztás itt: email

Miután beütöttük a számot, várjuk meg a csippanást, és utána rázendíthetünk, ahogy a torkunkon kifér. Ha kiordítottuk magunkat, csak tegyük le a telefont. Gollmar tanácsa alapján a hívást bátran kezdeményezhetjük nyilvános helyről is, mostanában úgysem nagyon járhatunk zsúfolt helyeken. A szám és a honlap 2021. január 21-ig él, addig hívhatjuk vagy hallgathatjuk vissza mások produkcióját.

Ez is érdekelhet

Top sztorik a rovatból