Követem Élet + Stílus Mostantól megoszthatod Instagram Story-ban, mit nézel a Netflixen

Mostantól megoszthatod Instagram Story-ban, mit nézel a Netflixen

Promóció

Megszületett a megoldás azokra a helyzetekre, mikor valamit kiraknál az Instagramra, de nincs mit, mivel egész hétvégén csak sorozatot néztél. Tulajdonképpen a kedvenc műsorod hirdetésévé válhatsz az új integrációnak köszönhetően.

Promóció
- Advertisement -

Ahogy a The Verge is beszámolt róla, a Netflix telefonos alkalmazásában megjelent egy új funkció, amivel egy gombnyomással Instagram Story-t varázsolhatsz a kedvenc sorozataidból.

Kritika éri a Netflixet, amiért valódi természeti katasztrófa képeit használta

Rájár a rúd a streaming szolgáltatóra. A Black Mirror interaktív epizódja miatt beperelték, a Bird Box filmjéből életveszélyes kihívást csinált az internet népe. Most pedig kemény kritika éri őket, amiért a 47 ember életét követelő vonatszerencsétlenség képeit használta fel. Már több regény és film is próbálkozott az interaktivitással, most pedig a híres antológia sorozat hangulatvilágában is kezünkbe vehetjük az irányítást.

Ha a megosztás gombra kattintunk, az adott film vagy sorozat képéből pillanatok alatt Instagram-sztorit készíthetünk. Az appal rendelkező követőknél pedig megjelenik egy felirat, ami a műsorra irányít.

Az újítás leginkább a Netflixnek éri meg, tulajdonképpen ingyen reklámozod a tartalmát. De az Instagram is jól jár azzal, ha egy nagyobb alkalmazás integrálja. A sztorik pedig elég sikeres funkciónak bizonyultak, a cég szerint naponta több, mint 400 millióan használják.

Demi Lovato Instagram-sztoriban bírálta a negatív testképet közvetítő reklámot

Az emlegetett hirdetésben az egyik karaktert túlsúlyosnak címkézték, mellette pedig egy „csinos” szereplőt ábrázoltak. there are no words Demi Lovato jelezte, ezek a reklámok rendkívül veszélyesek azokra nézve, akiket könnyen befolyásol a társadalmi nyomás. Az énekesnő azt is kiemelte, a hatás csak még károsabb lehet az étkezési zavarokban szenvedőkre.

A Netflix-Instagram Story-integráció egyelőre csak IOS rendszerben működik, de az andoid-verzió is folyamatban van.

Promóció
ForrásThe Verge
Promóció
Promóció

legnépszerűbbek

A WHO üzeni: ezeket tartsd be, hogy ne kapd el a koronavírust

Az ENSZ Egészségügyi Világszervezete (WHO) ajánlásokat tett közzé, milyen szabályokat érdemes betartani a megelőzés gyanánt, valamint mik a koronavírus tünetei.

Az olasz nővér megmutatta, milyen káros hatásai vannak a koronavírusnak

Egy olaszországi nővér a koronavírus frontvonalából posztolt.

Így teszi tönkre a tüdőt a koronavírus

A felvételek az egyik olyan kínai páciens tüdejéről készültek, aki még tavaly decemberben hunyt el Kínában.
Promóció

a szerk. ajánlása

Andy Warhol cipőillusztrátorként kezdte – Érdekességek a pop-art atyjáról

Andy Warhol a XX. század egyik legmeghatározóbb művésze volt.

Laczkovich Borbála, a Banksy-kiállítás kurátora: „A felszín mögött egy komplex és ellentmondásos képet kapunk”

Laczkovich Borbála, a Godot Kortárs Művészeti Intézet kurátora segítségével tisztába tesszük, mit is jelent egy Banksy-mű hitelessége, jogos-e a művész szellemiségére hivatkozni a kiállítás ellen, miközben jópár műhelytitokra és felszín alatti sztorira is fény derül.

Saiid: „Ugyanaz a vonat, csak lecsatoltak egy pár vagont”

A lényeg, hogy az „élet szörfdeszkáján” sodródni és ride-olni is ugyanolyan jó lehet!

ez is érdekeltéged
<3