Követem Trash Nevetséges, 14 pontból álló listát osztott meg a bébiszittert...

Nevetséges, 14 pontból álló listát osztott meg a bébiszittert kereső nő

Promóció

Szülőként az emberek bármit megtennének a gyerekük biztonsága érdekében. Ez az anyuka azonban kicsit túlzásba esett a követelményekkel a bébicsősz-keresésben.

Promóció

A háromgyerekes anyuka Facebookon jelentette be, bébiszittert keres gyerekeinek. A 14 pontos lista a követelményekkel annyira abszurd, hogy a hirdetést végül a Redditen is megosztották a felhasználók.

Magyarországon kevés szülő tud gyűjteni a gyermeke jövőjére

a 3-14 éves gyerekeket nevelő magyar szülők ötödénél is kisebb része, 19 százaléka tud rendszeresen félretenni utódja biztosítására. Az eredmények kimutatták, hogy ugyan a szülők 81 százaléka kiemelten fontosnak tartja, hogy a gyerek minél hamarabb önálló legyen, ám csak a családok felének van olyan megtakarítása, mely kimondottan a gyerek támogatására irányul.

A nő csak olyannak engedi meg, hogy vigyázzon a gyerekeire, akinek nincsen tetkója, de még parkolás vagy gyorshajtás miatt sem büntették még meg soha. Emellett ideális esetben Trump-támogatót alkalmazna. A jelentkezőnek kell, hogy legyen saját autója és diplomája gyermekgondozásból. Ezutóbbitól az anyuka el tud tekinteni, ha a potenciális gyerekcsősz kilenc évnyi releváns tapasztalatot tud felmutatni. De a lista még itt sem ér véget.

Az anyuka lehetőleg olyan Trump-rajongó bébicsőszt keres, aki még egy második nyelvet is megtanítana a gyerekének. / Fotó: Mirror /

Az alkalmazottól huszonnégy órás elérhetőséget vár el a hét minden napján. Követelmény, hogy a jelentkező képes legyen bánni két pitbullal. Emellett ne bánja, ha fizetnie kell a nassolnivalóért, vagy ha utolsó pillanatban hívják. Ha pedig létezne bárki, aki minden elvárásnak megfelelne, akkor azt óránként 10 dollárral jutalmazza, de feketén.

Meleggé válnak a gyerekek, ezért nem mehetnek az Imagine Dragons koncertjére

Maga Dan Reynolds heteroszexuális, azonban hosszú évek óta kiáll az LMBTQ közösség jogaiért. Több koncertjén is hangoztatta mindezt verbálisan és non-verbálisan is. Az alábbi fotón látható, hogy az énekes például szivárványos zászlót lobogtat, ami az LMBTQ közösség szimbóluma. A Vulture interjújában reagált a vádakra az Imagine Dragons énekese.

A Mirror beszámolója szerint eddig több mint ezeregyszázan reagáltak a Redditen megosztott álláshirdetésre. Egyesek azt tartják elképzelhetetlennek, hogy egy diplomával vagy kilenc évnyi szakmai tapasztalattal rendelkező személy megelégedne a 10 dolláros órabérrel. Mások azt emelték ki, követelmény, hogy a jelentkező múltjában ne legyen semmi jogilag megkérdőjelezhető, de az anyuka nyugodtan kibújhat az adózás alól.

Amikor eljutottam az „ideális esetben Trump-rajongó” részig, kezdett összeállni a kép

– jegyezte meg egy harmadik kommentelő.

ForrásMirror
Promóció
Promóció

legnépszerűbbek

A legszürreálisabb ötletek, hogyan védheted meg magad a koronavírus ellen

A kínai emberek saját kezükbe vették a sorsukat, maguknak gyártanak védőmaszkokat!

A pillanat, amikor az álmodozó turistát elgázolja a valóság

Nem véletlen, hogy egyes helyeken már turistaadót szednek.

Színésznők, akik nem szégyellik terhes alakjukat és döngő lépteiket

Bátran pózolnak fürdőruhában, domború hassal is és döngő léptekkel, ezek a büszke anyukák.
Promóció

a szerk. ajánlása

Tudtad? Kultúránként egészen mást jelent, amit a kezünkkel csinálunk

Ami egyik helyen a kedvesség jele, az máshol durvaságnak számít.

A nosztalgiavonat átrobogott a vásznakon – Ezek voltak 2019 legjobb külföldi filmjei a ContextUs szerint

Volt egyszer egy 2019-es év, amelyben korunk legnagyobb mesterei és feltörekvő tehetségei egyaránt megmutatták, hogyan is kell filmet készíteni.

Ezek minden idők legdrágábban elkelt festményei

Cikkünkben górcső alá vesszük a valaha legdrágábban elkelt tíz festményt, és arról is esik pár szó, miért kerülnek bizonyos festmények többe, mint mások.
Promóció

ez is érdekeltéged
<3