Nevetséges, 14 pontból álló listát osztott meg a bébiszittert kereső nő

Szülőként az emberek bármit megtennének a gyerekük biztonsága érdekében. Ez az anyuka azonban kicsit túlzásba esett a követelményekkel a bébicsősz-keresésben.

A háromgyerekes anyuka Facebookon jelentette be, bébiszittert keres gyerekeinek. A 14 pontos lista a követelményekkel annyira abszurd, hogy a hirdetést végül a Redditen is megosztották a felhasználók.

Magyarországon kevés szülő tud gyűjteni a gyermeke jövőjére

a 3-14 éves gyerekeket nevelő magyar szülők ötödénél is kisebb része, 19 százaléka tud rendszeresen félretenni utódja biztosítására. Az eredmények kimutatták, hogy ugyan a szülők 81 százaléka kiemelten fontosnak tartja, hogy a gyerek minél hamarabb önálló legyen, ám csak a családok felének van olyan megtakarítása, mely kimondottan a gyerek támogatására irányul.

A nő csak olyannak engedi meg, hogy vigyázzon a gyerekeire, akinek nincsen tetkója, de még parkolás vagy gyorshajtás miatt sem büntették még meg soha. Emellett ideális esetben Trump-támogatót alkalmazna. A jelentkezőnek kell, hogy legyen saját autója és diplomája gyermekgondozásból. Ezutóbbitól az anyuka el tud tekinteni, ha a potenciális gyerekcsősz kilenc évnyi releváns tapasztalatot tud felmutatni. De a lista még itt sem ér véget.

Bébiszitter
Az Anyuka Lehetőleg Olyan Trump-Rajongó Bébicsőszt Keres, Aki Még Egy Második Nyelvet Is Megtanítana A Gyerekének. / Fotó: Mirror /

Az alkalmazottól huszonnégy órás elérhetőséget vár el a hét minden napján. Követelmény, hogy a jelentkező képes legyen bánni két pitbullal. Emellett ne bánja, ha fizetnie kell a nassolnivalóért, vagy ha utolsó pillanatban hívják. Ha pedig létezne bárki, aki minden elvárásnak megfelelne, akkor azt óránként 10 dollárral jutalmazza, de feketén.

Meleggé válnak a gyerekek, ezért nem mehetnek az Imagine Dragons koncertjére

Maga Dan Reynolds heteroszexuális, azonban hosszú évek óta kiáll az LMBTQ közösség jogaiért. Több koncertjén is hangoztatta mindezt verbálisan és non-verbálisan is. Az alábbi fotón látható, hogy az énekes például szivárványos zászlót lobogtat, ami az LMBTQ közösség szimbóluma. A Vulture interjújában reagált a vádakra az Imagine Dragons énekese.

A Mirror beszámolója szerint eddig több mint ezeregyszázan reagáltak a Redditen megosztott álláshirdetésre. Egyesek azt tartják elképzelhetetlennek, hogy egy diplomával vagy kilenc évnyi szakmai tapasztalattal rendelkező személy megelégedne a 10 dolláros órabérrel. Mások azt emelték ki, követelmény, hogy a jelentkező múltjában ne legyen semmi jogilag megkérdőjelezhető, de az anyuka nyugodtan kibújhat az adózás alól.

[perfectpullquote align=”left” bordertop=”false” cite=”” link=”” color=”” class=”” size=””]Amikor eljutottam az „ideális esetben Trump-rajongó” részig, kezdett összeállni a kép[/perfectpullquote]

– jegyezte meg egy harmadik kommentelő.

Ez is érdekelhet

Top sztorik a rovatból