Carol Maraj, Nicki Minaj édesanyjának ügyvédje megerősítette, hogy cserbenhagyásos gázolás történt, a sofőr segítségnyújtás nélkül hajtott tovább.

Öt nap után fogták el az elkövetőt

Nicki Minaj rapper édesanyja, Carol Maraj 150 millió dollárra beperelte a férfit, aki halálra gázolta az énekesnő édesapját, írja a The Guardian.

Charles Polevich-et azzal vádolják, hogy február 12-én Long Islanden elütötte a 64 éves Robert Marajt. A 70 éves férfi nem állt meg járművével a baleset után, és nem értesítette a mentőket. Maraj másnap a kórházban elhunyt.

Nicki Minaj Apja Autobaleset Per
Nicki Minaj / Fotó: Jamie Mccarthy/Getty Images

Polevich-et február 17-én tartóztatták le cserbenhagyásos gázolás és bizonyíték meghamisítása vádjával. A férfi ártatlannak vallotta magát, óvadék fejében szabadlábon védekezhet, de nem hagyhatja el New York állam területét. 

A cserbenhagyást szeretne rábizonyítani Nicki Minaj családja

Carol Maraj keresetében azt állítja, hogy Polevich gondatlan, hanyag és óvatlan volt, amikor elütötte a férfit, majd a vád szerint elhajtott a helyszínről.

Nem csupán felelőtlen és gondatlan volt, hanem azzal foglalkozott, hogyan tűnjön el a baleset helyszínéről, ahelyett, hogy segítséget hívott volna

– jelentette ki Maraj ügyvédje egy Instagram posztban. 

Nicki Minaj, eredeti nevén Onika Tanya Maraj, illegális menekültként került az Egyesült ÁllamokbaEddig még nem adott ki közleményt apja halála kapcsán, január eleje óta közösségi oldalán sem posztolt. Jelenleg „szülési szabadságát” tölti, mivel tavaly év végén megszületett első gyermeke

Carol Maraj kapcsolata férjével korábban már megromlott, de azt mondta, hogy nagyon-nagyon örül Polevich letartóztatásának, és minden gyermeke elégedett, amiért az elkövetőt elfogta a rendőrség.

Kapcsolódó cikk

Top sztorik a rovatból

Ez is érdekelhet