Nicki Minaj zsűritagja lesz a transzvesztita versenynek

Nicki Minaj énekesnő a RuPaul’s Drag Race című valóságshow-ban pontozza a transzvesztita tehetségeket.

Minaj is zsűrizik

Nicki Minaj Transzvesztita Musor
Nicki Minaj / Fotó: Getty Images

Már a 12 évadjánál a tart a RuPaul’s Drag Race (RuPaul – Drag Queen leszek!) című transzvesztita valóságshow, amelyben a hiphopénekesnő lesz a következő meghívott híresség a zsűritagok között, írja a Dazed.

A hírt Twitteren jelentették be egy rövid promóciós videó közzétételével, amiben Yung Money-ként hivatkoztak a sztárra.

[perfectpullquote align=”left” bordertop=”false” cite=”” link=”” color=”” class=”” size=””]Ez már régóta az egyik álmom[/perfectpullquote]

– nyilatkozta Minaj Twitteren.

Korábban a Trónok harca színésze is zsűrizett

Maisie Williams Tronok Harca Transzvesztita
Maisie Williams / Fotó: Getty Images

Az új évad csavaros és sokkoló kihívásokat, igazi legendákat és eddig soha nem látott tehetségeket ígér RuPaul, a show házigazdája és producere.

Nicki Minaj visszavonul, mert inkább a gyerekvállalásra koncentrálna

Csütörtök este, Twitteren közölte Nicki Minaj a rajongóival: visszavonul a zenéléstől, írja a . Szeretne családot alapítani, és minden idejét és energiáját ezen projektre akarja szentelni. A BBC és más szaklap is megjegyzi, egyelőre nem tudni, mennyire komoly a bejelentés. Ennek okát abban látják a sajtómunkatársak, hogy üzent a bejegyzésben az őt gyűlölőknek is.

RuPaul egymást követően négyszer is elnyerte a legjobb házigazda Emmy-díját a showműsorral. A tavalyi évad egyik sztárvendége a Trónok harca Arya Starkja, Maisie Williams volt. Az idei műsor február 28-án kerül adásba, Nicki Minaj énekesnővel a zsűritagok között.

Ez is érdekelhet

Top sztorik a rovatból