Hallgatom Mindenkit meglepett a világsztár, Nicki Minaj bejelentése

Mindenkit meglepett a világsztár, Nicki Minaj bejelentése

Promóció

Nicki Minaj, a többszörösen Grammy-díjas, New York-i rapper nem kis meglepetést okozott tegnap: bejelentette visszavonulását. 

Promóció
- Advertisement -

Csütörtök este, Twitteren közölte Nicki Minaj a rajongóival: visszavonul a zenéléstől, írja a BBC. Szeretne családot alapítani, és minden idejét és energiáját ezen projektre akarja szentelni. A BBC és más szaklap is megjegyzi, egyelőre nem tudni, mennyire komoly a bejelentés. Ennek okát abban látják a sajtómunkatársak, hogy üzent a bejegyzésben az őt gyűlölőknek is.

Nicki Minaj / Fotó: Getty Images

Mint írta: “tudom, hogy örültök most”. Az elmúlt évek egyik legsikeresebb rappere idén kötött házasságot Kenneth Perryvel, aki korántsem nevezhető jófiúnak. Még a leglelkesebb rajongók sem tudják elfogadni a férfit. Ennek oka, hogy korábban családon belüli erőszakkal és gyilkossággal is vádolták Perryt. Újdonsült férje mellett többször is kiállt, és az énekesnő elmondása szerint boldogok együtt.

Mrs. Petty on Twitter

I’m still right here. Still madly in love with you guys & you know that. In hindsight, this should’ve been a Queen Radio discussion & it will be. I promise u guys will be happy. No guests, just us talking about everything.

Egy mai tweetjében egy rajongó visszavonulással kapcsolatos kérdésére azt írta, hogy hamarosan többet is mond az egészről a Queen Radio című rádióműsorában.

Nicki Minaj Trumpnak: “Illegális bevándorlóként jöttem ebbe az országba”

“Illegális bevándorlóként jöttem ebbe az országba 5 éves koromban” – írta Instagramjára a rapper. Nicki Minaj Saint James, Port of Spain-ben született, Trinidad és Tobago-ban. – folytatta az énekesnő. 1.6m Likes, 32.7k Comments – Barbie® (@nickiminaj) on Instagram: “I came to this country as an illegal immigrant @ 5 years old.

Az idei év eddig nem Minaj éve volt: megszakadt a kapcsolata eddigi menedzsereivel, és ugyan a 2018-as Queen című albuma sikeres volt, az idei évre tervezett amerikai turnéját végül lefújták, és nem hirdettek helyette újat.

NICKI MINAJ – BUDAPEST (LIVE 2019 HUNGARY, concert in Sportarena, The Nicki Wrld Tour)

NICKI MINAJ LIVE 2019 BUDAPEST concert in Sportarena, HUNGARY The Nicki Wrld Tour Credit – kiscsabesz_, ia_rodion, artem__levi, pasha_kerbel, hezerling

Idén februárban egyébként Magyarországon is fellépett. Ez volt az első. Az utolsó is?

Promóció
Promóció
Promóció

legnépszerűbbek

A WHO üzeni: ezeket tartsd be, hogy ne kapd el a koronavírust

Az ENSZ Egészségügyi Világszervezete (WHO) ajánlásokat tett közzé, milyen szabályokat érdemes betartani a megelőzés gyanánt, valamint mik a koronavírus tünetei.

Az olasz nővér megmutatta, milyen káros hatásai vannak a koronavírusnak

Egy olaszországi nővér a koronavírus frontvonalából posztolt.

Így teszi tönkre a tüdőt a koronavírus

A felvételek az egyik olyan kínai páciens tüdejéről készültek, aki még tavaly decemberben hunyt el Kínában.
Promóció

a szerk. ajánlása

Andy Warhol cipőillusztrátorként kezdte – Érdekességek a pop-art atyjáról

Andy Warhol a XX. század egyik legmeghatározóbb művésze volt.

Laczkovich Borbála, a Banksy-kiállítás kurátora: „A felszín mögött egy komplex és ellentmondásos képet kapunk”

Laczkovich Borbála, a Godot Kortárs Művészeti Intézet kurátora segítségével tisztába tesszük, mit is jelent egy Banksy-mű hitelessége, jogos-e a művész szellemiségére hivatkozni a kiállítás ellen, miközben jópár műhelytitokra és felszín alatti sztorira is fény derül.

Saiid: „Ugyanaz a vonat, csak lecsatoltak egy pár vagont”

A lényeg, hogy az „élet szörfdeszkáján” sodródni és ride-olni is ugyanolyan jó lehet!

ez is érdekeltéged
<3