Meglepő, de a Tiger King a színész első televíziós felkérése.

2020 a koronavírus és a Tigriskirály éve

Aki még nem hallotta volna, a Netflix Tiger King című sorozata hatalmas siker volt. A streamingcsatorna márciusban kezdte sugározni a dokusorozatot, amely azóta számos paródiát, mémet, petíciót és spin-offot ihletett. Ám még mindig lehet újabb bőrt lehúzni a sztoriról, ráadásul Nicolas Cage-dzsel súlyosbítva. Ő fogja ugyanis a hidrogénszőke focistafrizurás vadasparkigazgatót alakítani.

Nicolas Cage Joe
Nicolas Cage És Joe Exotic / Fotó: Wikimedia Commons

A Variety értesülése szerint az Imagine Television Studios és a CBS egy nyolc részes tévésorozatot készít a feltűnési viszketegségben szenvedő Joe Exotic-ról egy 2019-ben a Texas Monthly-ban Sötét út egy elvadult ember világába címen megjelent cikk alapján.

Kinek kellene Lovecraft-filmet rendeznie? / Szín az űrből

Érkezik hamarosan Nicolas Cage-dzsel egy Lovecraft-adaptáció. A bizakodásra van is, meg nincs is okunk. Nem szabad elfelejtkeznünk arról, hogy az írói életmű megfilmesítését körbelengő messiásváró hangulat cseppet sem indokolatlan! Eddig még nem készült bárkinek jó szívvel ajánlható alkotás. lovecraft folytatása

A sorozat főszereplője természetesen az oklahomai állatkertigazgató, polgári nevén Joe Schreibvogel lesz, ahogy a Netflix-en futó feldolgozásban is.

https://www.youtube.com/watch?v=O-g74C4Tzs0

A country-zenész, tigrismániás Schreibvogel a 2016-os elnökválasztáson is jelöltette magát, végül letöltendő börtönbüntetést kapott, miután lelőtt öt tigrist és felbérelt egy bérgyilkost riválisa, Carole Baskin megölésére.

Az igazi Joe Exotic eközben saját műsort tervezget

Az író, showrunner és executive producer Dan Lagana lesz, ez utóbbi pozíciójában többek között Cage is segítségére lesz. Nem ez lesz Joe Exotic elképesztő történetének első televíziós feldolgozása: az első forgatókönyv megírását tavaly jelentették be.

Józsefvárosról énekelt az amerikai sztár

Világszám! – Így reagáltak az épp új lemezen dolgozó Animal Cannibals tagjai arra, hogy az amerikai színésznő, Kate McKinnon hibátlan magyarsággal énekelte el a…

A legendás Saturday Night Live amerikai showműsorból (na meg az Animal Cannibals Yozsefváros című számának népszerűsítéséről) ismert Kate McKinnon jegyzi executive producerként a Wondery csatorna Joe Exotic: Tiger King című podcastja alapján készülő sorozatot. Carole Baskin szerepét is a komikus színésznő fogja játszani.

A Dazed összeszedte azt is, hogy kiket látna szívesen az egyes szereplők megformálójaként – például Iggy Pop alakítaná az erősen nárcisztikus főszereplőt, Lisa Kudrow Carole Baskint, de Brad Pittet, Matthew McConaughey-t és Post Melone-t is szívesen látnák egy-egy mellékszereplő bőrében.

A valóságban Exotic 22 éves börtönbüntetését tölti éppen. Áprilisban állítólag karanténba került, mivel az ő körletébe is bekerült a koronavírus. A volt vadasparktulajdonos reméli, hogy hamarosan saját rádióműsorral jelentkezhet a rácsok mögül.

Top sztorik a rovatból

Nincs több cikk

Ez is érdekelhet