Két év után itt az új Nicolas Jaar-album, amiben Lydia Lunch is közreműködött

Nicolas Jaar új kislemezt jelentet meg, amelyben közreműködött FKA twigs és Lydia Lunch is.

Jaar 2018 óta nem jelentkezett albummal

Nicolas Jaar elektronikus zenei műfajban alkotó elődadó, 2018-ban jelentetett meg legutóbb albumot 2012-2017 címmel. A dalszerző nem tétlenkedett ez idő alatt sem, hiszen tevékenyen részt vett FKA twigs MAGDALENE című lemezének megalkotásában és a The Weeknd zenekar dalainak megírásában is.

Nicolas Jaar 2
Nicolas Jaar / Fotó: House of Frankie

A héten Jaar bejelentette, hogy az NTS Radio számára egy új remixalbumot készített, amelyen eddig meg nem jelent számai szerepelnek és két új szerzemény, írja a Dazed. A dalokat FKA twigs-zel és az avantgarde művésszel, Lydia Lunch-csal közösen készített.

A cikk folyatódik a következő oldalon, lapozz!

Lydia Lunch és FKA twigs is dolgozott együtt Jaarral

Az Illusions… Of Shameless Abundance az a dal, amit Lydia Lunch közreműködésével készített.

Új projektbe vágnak a Gorillaz srácai Song Machine néven

A Gorillaz elkezdte adagolni az új projektjükről, a -ről szóló információkat a közösségi oldalakon. Január 28-tól kezdtek róla posztolgatni, és megosztottak többek között egy 22 másodperces videót is Song Machine Theme Tune címmel – írja a . A rajzfilmfigurákból álló együttes Instagramján eddig kilenc új poszt jelent meg, ebből négy bandatagonként közli, hogy Russel, 2D, Noodle és Murdoc mind „bekapcsolták a Gépet”.

Míg a másik szerzemény az Alucinao, amit brit R&B énekesnővel, FKA twigs-szel közösen készített.

Illusions of Shameless Abundance

Provided to YouTube by Awal Digital Ltd Illusions of Shameless Abundance · Against All Logic · Lydia Lunch Illusions of Shameless Abundance ℗ Other People Re…

Lydia Lunch a tavalyi évben könyvet is jelentetett meg So Real It Hurts címmel, míg FKA twigs a Grammy-díj átadóján lépett fel.


Ez is érdekelhet

Top sztorik a rovatból