Nicole Downs azzal szerzett magának hírnevet a TikTokon, hogy videókat oszt meg a barátjával, aki 33 évvel idősebb nála.

A plasztikai műtétet is kifizette a férfi

A 21 éves michigani Nicole Downs már több mint három éve együtt van jóval idősebb barátjával, írta meg a Daily Mail. A TikTokon minden közös elfoglaltságukról oszt meg videókat 54 éves barátjával, például arról, ahogy közösen vásárolni mennek, és különböző designer termékeket vásárolnak, például Louis Vuitton táskákat. A TikTokon már több mint 400 ezer követője van.

Emellett a férfi a lány plasztikai műtéteit is kifizette, például a botox kezeléseit, az ajakfeltöltését és legutóbb a fenékplasztikáját is.
Nicole Downs Sugar Daddy Korkulunbseg
/ Fotó: Nicole Downs Tiktok-Csatornája
Downs először 2020 augusztusában hozta nyilvánosságra a kapcsolatukat, amikor megosztott egy közös képet kettejükről.

Szóval, eddig még soha nem osztottam meg képet magunkról a barátommal, akivel már több, mint egy éve együtt vagyunk

– írta akkor. „Amióta találkoztunk, elválaszthatatlanok vagyunk, eddig a köztünk lévő korkülönbség miatt nem tettem közzé róla semmit, mert nem akartam foglalkozni mások negatív hozzáállásával, de ez az én életem, és azt teszem, ami boldoggá tesz” – tette hozzá.

Nicole Downs feleségül menne az idősebb párjához

A lány persze bőven kapott kritikát is a közösségi médiában, és sokan azzal vádolták, hogy csak a pénze miatt van az idősebb férfival. Azóta Downs direkt viccet csinál az ehhez hasonló megjegyzésekből, és paródia videókat oszt meg TikTokon, amelyeken pénzt kér a barátjától, vagy bevásárolni indulnak együtt.

A boldog párkapcsolat titka: a tinédzser lányt és szerelmét nem zavarja a 42 év korkülönbség

Egyelőre happy end.

Tovább olvasom »
Kapcsolódó cikk
Az egyik videójában úgymond „beismeri”, hogy „csak a pénzéért van a férfival”, mert ő „túl csinos ahhoz, hogy dolgozzon”, ezzel is kifigurázva a vádakat, amiket kap.
A fiatal lány már többször is beszélt arról, hogy feleségül menne barátjához, és szeretné, ha együtt töltenék életük hátralevő részét.

Nem ritka a nagy korkülönbség a celebvilágban sem. Ebben a cikkünkben összegyűjtöttük azon sztárokat, akik a nagy korkülönbség ellenére boldog párkapcsolatban élnek egymással.

Kapcsolódó cikk

Top sztorik a rovatból

Ez is érdekelhet