A Nike a Netflixes Stranger Things által inspirált kollekciót dob a piacra, írja a DesignTaxi.

A kollekció első fázisa június 27-én érkezik a boltokba. Ezt a Netflix sorozatában megjelenő iskola inspirálta, ezért a Hawkins High Pack nevet viseli. A cipők a Stranger Things iskolájának zöld és narancs színvilágát és tigris kabaláját viselik.

A Coca-Cola a Stranger Things 3. évadának örömére visszahozza a legsúlyosabb baklövését

A Stranger Things harmadik évada 1985 nyarán játszódik, pontosan abban az évben, amikor a kóla „új” verziója megjelent. A cég ezért újraéleszti a főzetet, annak ellenére, hogy az ital annak idején nem szerepelt úgy, ahogy várták. Az új recept ellenére – valószínűleg egy marketing probléma miatt -, szegényes számban fogyott.

A második fázis már jobban reflektál a sorozat közelgő harmadik évadára. A Nike-kollekció ide tartozó darabjai USA színeibe öltöztek, ezzel ünnepelve a Függetlenség napját, ami egyben a harmadik évad bemutatásának napja is. A következő évad 1985 nyarán játszódik, a lábbelik ezt az évet idézik.

超人氣 Netflix 劇集《Stranger Things》聯乘 Nike 企劃詳細發售情報  Netflix 人氣劇集《Stranger Things》即將在7月4日播放第三季,故事發生在1985年夏天的 Hawkins 小鎮,主角 Mike 繼續與超能力少女 El 和一班朋友在鎮上生活,再次受到由顛倒世界而來的怪物襲擊。  故事發生的時間線,正好是在 Nike 發展迅速的80年代,Nike 因此聯同《Stanger Things》合作,早兩天 Nike 更運用懸疑手法刊登尋失物廣告,聲稱一輛貨車在1985年遺失,開放熱線電話供公眾提供綫報,其實該熱線是一段電話錄音,最後內容指向位置洛杉磯 Staple Center 以東的經緯線坐標並附上公佈日期。  本回合作企劃分兩階段推出,首波將會發售 Hawkins 高中系列,以學校綠橙配色和老虎吉祥物為主題,分別配置在三款在80年代初已成為熱門的 Cortez (1972)、Blazer (1972) 和 Tailwind (1979) 鞋款之上。由於《Stranger Things》第三季的首播日期定在美國獨立日,所以 Nike 會在7月1日推出第二波以美國獨立日為主題的 OG Pack,為國慶節日和劇集預熱,跟 Hawkins Pack 同樣款式的三款球鞋在配色方面會用上美國國旗的紅白藍三色,連同 T-Shirt、衞衣、帽等服裝系列同時發售。  在 Nike 和 Stranger Things 如此安排下,似乎第三季會牽涉到關於美國獨立日的劇情,假如日後推出顛倒世界版本,一定更加有趣。  #holyasterisk #nike #netflix #strangerthings #cortez #nikeblazer #niketailwind #hawkins #independenceday #hawkinshighschool #nikestrangerthings @netflix @strangerthingstv @nikehkg

No Description

A kollaboráció keretében a karakterek lábán is megpillanthatjuk majd a kollekció darabjait az érkező epizódok jeleneteiben.

Top sztorik a rovatból

Nincs több cikk

Ez is érdekelhet