Az egyik legismertebb beauty vlogger, Nikkie de Jager videóban coming outolt.

Kim Kardashian is adott tanácsot neki

Nikkie De Jager Beauty Vloggerek Transznemű
Nikkie De Jager / Fotó: Getty Images

Nikkie de Jager, azaz a Nikkie Tutorials csatornát működtető beauty vlogger majdnem 13 millió feliratkozóval büszkélkedő lány, aki évek óta az egyik legsikeresebb szakmájában, vagyonát 6 millió dollárra becsülik, nem egy híresség száma bújik meg a telefonjában. Sőt, korábban maga Kim Kardashian adott neki tanácsokat arról, hogyan küzdjön meg a negatív kommentekkel.

Nikkie Tutorials csatornán egy egész generáció nevelkedett fel, sokan a holland lánytól tanultak meg sminkelni. Tegnap viszont kiderült, Nikkie de Jager nem az, akinek “eddig gondolták”, ő ugyanis férfinak született, most pedig nyíltan beszélt transzneműségéről, írja a The Sun.

A cikk folytatódik a következő oldalon, lapozz!

Új év, tiszta lap

https://www.instagram.com/p/B66h18tJGEN/

De Jager egész eddig nem merte elmesélni történetét, ám úgy döntött, az új évtizedet már tiszta lappal, és teljes őszinteséggel szeretné kezdeni. A lány videójában beszél arról, hogy bár az út nem volt egyszerű, szülei, és legfőképp anyukája, mindig is támogatta abban, hogy az legyen, aki szeretne.

Már 7 évesen lányként mehetett az iskolába, tanárai és barátai pedig olyannyira elfogadták, hogy a kamaszkora már pont olyan volt, mint bármelyik másik tinilányé.

És hogy miért olyan fontos erről beszélni?

Nem az én testem: Transzneműség a filmvásznon / ContextUs

Az elmúlt években számos, a transzneműség témáját feldolgozó film látott napvilágot. Úgy látszik, ahhoz még mindig nem elég, hogy bátrabban nyúljanak egy-egy ilyen történethez. Öt olyan filmet mutatunk, amelyek valamiért kiemelkednek a többi, hasonló alkotás közül. Mindegyik más-más szemszögből dolgozza fel

Nikkie de Jager erőt szeretne adni mindazoknak, akik keresik a helyüket a világban, és szeretné bizonyítani, hogy az ember tényleg bármit elérhet. Bármit!

Top sztorik a rovatból

Ez is érdekelhet

Nincs több cikk