A követői előtt vállalta fel az egyik legismertebb vlogger, hogy transznemű

Az egyik legismertebb beauty vlogger, Nikkie de Jager videóban coming outolt.

Kim Kardashian is adott tanácsot neki

nikkie de jager beauty vloggerek transznemű
Nikkie de Jager / Fotó: Getty Images

Nikkie de Jager, azaz a Nikkie Tutorials csatornát működtető beauty vlogger majdnem 13 millió feliratkozóval büszkélkedő lány, aki évek óta az egyik legsikeresebb szakmájában, vagyonát 6 millió dollárra becsülik, nem egy híresség száma bújik meg a telefonjában. Sőt, korábban maga Kim Kardashian adott neki tanácsokat arról, hogyan küzdjön meg a negatív kommentekkel.

Nikkie Tutorials csatornán egy egész generáció nevelkedett fel, sokan a holland lánytól tanultak meg sminkelni. Tegnap viszont kiderült, Nikkie de Jager nem az, akinek “eddig gondolták”, ő ugyanis férfinak született, most pedig nyíltan beszélt transzneműségéről, írja a The Sun.

A cikk folytatódik a következő oldalon, lapozz!

Új év, tiszta lap

https://www.instagram.com/p/B66h18tJGEN/

De Jager egész eddig nem merte elmesélni történetét, ám úgy döntött, az új évtizedet már tiszta lappal, és teljes őszinteséggel szeretné kezdeni. A lány videójában beszél arról, hogy bár az út nem volt egyszerű, szülei, és legfőképp anyukája, mindig is támogatta abban, hogy az legyen, aki szeretne.

Már 7 évesen lányként mehetett az iskolába, tanárai és barátai pedig olyannyira elfogadták, hogy a kamaszkora már pont olyan volt, mint bármelyik másik tinilányé.

És hogy miért olyan fontos erről beszélni?

Nem az én testem: Transzneműség a filmvásznon / ContextUs

Az elmúlt években számos, a transzneműség témáját feldolgozó film látott napvilágot. Úgy látszik, ahhoz még mindig nem elég, hogy bátrabban nyúljanak egy-egy ilyen történethez. Öt olyan filmet mutatunk, amelyek valamiért kiemelkednek a többi, hasonló alkotás közül. Mindegyik más-más szemszögből dolgozza fel

Nikkie de Jager erőt szeretne adni mindazoknak, akik keresik a helyüket a világban, és szeretné bizonyítani, hogy az ember tényleg bármit elérhet. Bármit!


Ez is érdekelhet

Top sztorik a rovatból