A brutálisan lelőtt Nipsey Hussle gyilkosát már meg is találta a rendőrség

Vasárnap három lövést intéztek Nipsey Hussle Grammy-jelölt amerikai rapperre. A Los Angeles-i rendőrség azóta körözést adott ki egy 29 éves Eric Holder férfira.

Mint azt mi is megírtuk, Nipsey Hussle amerikai rappert a ruhaboltja előtt meggyilkoltak.  Három embert lőttek meg, az állítólag véletlenül ott tartózkodó Hussle-t három lövés érte, a kórházban belehalt sérüléseibe. 

Három lövéssel meggyilkolták Nipsey Hussle Grammy-jelölt rappert

A két másik áldozat súlyos állapotban van, a lövöldöző férfi elmenekült a helyszínről.

190331194256 02 nipsey hussle file exlarge 169
Nipsey Hussle a Grammy-díj partiján, a NoMad hotelben, 2017. február 7-én / Fotó: CNN

A rendőrség nem bocsátkozott feltételezésekbe a lövöldözés okairól, megkezdte a nyomozást, és részleteket hétfő kora délutánra ígért. Egy nappal később, április elsején már Twitteren adott ki közleményt a rendőrség egy bizonyos Eric Holderre, szúrta ki az Index.

No Title

Eric Holder is wanted for Homicide in the shooting of Nipsey Hussle. He was last seen in a 2016 white 4 door Chevy Cruze CA license plate 7RJD742. Anyone with information related to his whereabouts or this deadly shooting is urged to contact South Bureau Homicide at 323-786-5100 pic.twitter.com/3pX4fbezDs

A hétfői nap azonban nem csak a rendőrség mozgolódott, hanem számos rajongó. Sokan mentek gyertyákkal és lufikkal Nipsey Hussle üzlete elé. A kezdetben békés megemlékezés volt, ám később néhányan összeverekedtek. Üvegek is törtek, amire azt hitték, fegyver durrant el. Ennek okán pedig pánik tört ki, több otttartózkodót összetapostak. A CNN információ szerint 19 ember került kórházba, ketten életveszélyesen. A rendőrség védőfelszerelésben, gumibottal próbált rendet rakni.


Ez is érdekelhet

Top sztorik a rovatból