Követem Közélet noÁr bojkottot hirdet a VOLT Fesztiválon megjelenő Orbán Viktor-beszéd...

noÁr bojkottot hirdet a VOLT Fesztiválon megjelenő Orbán Viktor-beszéd miatt

Promóció

A közéleti kultúrmissziós, noÁr bojkottot hirdet videójában a VOLT Fesztiválon megjelent propaganda miatt. Orbán Viktor hírhedt beszéde, amikor a rendszerváltás során követelte a szovjet csapatok kivonulását, 7-8 percenként hallható/látható.

Promóció
- Advertisement -

A VOLT Fesztiválon 2019-ben megemlékeznek a rendszerváltás 30. évfordulójára. Ennek értelmében Orbán Viktor magyar miniszterelnök hírhedt beszéde 7-8 perces spotokban hallható és látható a fesztiválon.

Orbán Viktor híres beszéde óriáskivetítőn hallható a VOLT Fesztiválon

Harminc éves a rendszerváltás, és erről a VOLT Fesztiválon is megemlékeznek. Orbán Viktor magyar miniszterelnök híres, Nagy Imre temetésén elmondott beszédét adják le óriáskivetítőn 7-8 percenként. (Egyik legjobb fiatalkori fotóját itt tekintheted meg.) Bár fontos megjegyezni, hogy nem rajta múlott a szovjet csapatok kivonulása, amit követelt a beszédében.

Vető Viktória, a Sziget Zrt. sajtófőnöke az Index kérdésére elmondta, “megállapodásuk van a Terror Házával a 30 évvel ezelőtti eseményekre.” Ennek tudható be, hogy a soproni fesztiválon állami spotok is hallhatók.

Molnár Áron, ismertebb nevén noÁr, elfogadhatatlannak tartja, hogy Orbán Viktort kelljen “előzenekarként” hallgatni egy zenei fesztiválon / Fotó: Bielik István

Molnár Áron, ismertebb nevén noÁr közösségi oldalain jelentette be, hogy bojkottálja a kormánypropaganda miatt a VOLT Fesztivált, írja a Magyar Narancs.

Molnár Áron “noÁr”: „Félünk kérdezni, holott pont a kérdések visznek minket előre”

ContextUs: Nyolc hónapja töltötted fel a legelső videót a noÁr csatornádra. Az Ébresztő című dalban az egyik üzenet, amit megfogalmaztál, hogy szeretnéd elindítani a kommunikációt. Mit érzel, ez sikerült? Az első számú terv valóban az volt, hogy a kommunikáció induljon el, és ezért kerestem azokat a csatornákat, amiken keresztül ez megtörténhet.

A közéleti kultúrmissziós egy kerekasztal-beszélgetésen vett volna részt a fesztiválon. Érdekesség, hogy a témája a civil katalizátor lett volna.

Bojkottáljuk a Volt fesztivált. A videóban megtudjátok miért. #propagandamentesfesztival

886 Likes, 43 Comments – noÁr (@noar_official) on Instagram: “Bojkottáljuk a Volt fesztivált. A videóban megtudjátok miért. #propagandamentesfesztival”

A tagok azonban elfogadhatatlannak tartják, hogy már egy zenei fesztiválon is a kormányt és Orbán Viktort éltető videókat kell “előzenekarként” hallgatni.

A bojkott keretében felhívják a fellépő együtteseket, hogy koncertjeik alatt hirdessék a “propagandamentes fesztivál!” felhívását.

Promóció
Promóció
Promóció

legnépszerűbbek

A WHO üzeni: ezeket tartsd be, hogy ne kapd el a koronavírust

Az ENSZ Egészségügyi Világszervezete (WHO) ajánlásokat tett közzé, milyen szabályokat érdemes betartani a megelőzés gyanánt, valamint mik a koronavírus tünetei.

Az olasz nővér megmutatta, milyen káros hatásai vannak a koronavírusnak

Egy olaszországi nővér a koronavírus frontvonalából posztolt.

Így teszi tönkre a tüdőt a koronavírus

A felvételek az egyik olyan kínai páciens tüdejéről készültek, aki még tavaly decemberben hunyt el Kínában.
Promóció

a szerk. ajánlása

Andy Warhol cipőillusztrátorként kezdte – Érdekességek a pop-art atyjáról

Andy Warhol a XX. század egyik legmeghatározóbb művésze volt.

Laczkovich Borbála, a Banksy-kiállítás kurátora: „A felszín mögött egy komplex és ellentmondásos képet kapunk”

Laczkovich Borbála, a Godot Kortárs Művészeti Intézet kurátora segítségével tisztába tesszük, mit is jelent egy Banksy-mű hitelessége, jogos-e a művész szellemiségére hivatkozni a kiállítás ellen, miközben jópár műhelytitokra és felszín alatti sztorira is fény derül.

Saiid: „Ugyanaz a vonat, csak lecsatoltak egy pár vagont”

A lényeg, hogy az „élet szörfdeszkáján” sodródni és ride-olni is ugyanolyan jó lehet!

ez is érdekeltéged
<3