Az egykori Oasis-tag, Noel Gallagher karantén alatti unalmában bukkant rá otthonában a rég elveszettnek hitt dal demo verziójára.

A felvétel még Kínában készült

Noel Gallagher megtalálta a korábban elveszett Oasis-dalt, amit április 30-án éjfélkor jelentetett meg, írja a The Guardian.

Noel Gallagher Scaled
Noel Gallagher / Fotó: Radio X

A Don’t Stop… felvétel egy demo verzió, amelyet sohasem jelentettek meg vagy készítettek belőle stúdiófelvételt. Gallagher arról számolt be közösségi oldalán, hogy a dalból eddig egy hangszeres próbafelvétel készült 15 évvel ezelőtt egy hongkongi Oasis-koncert alkalmával, de nem biztos a felvétel időpontjában.

Oasis – Don’t Stop… (Demo)

Oasis – ‘Don’t Stop…(Demo)’ Stream/Download the track: https://OasisMusic.lnk.to/DontstopdemoID SUBSCRIBE ▶︎ https://Oasis.lnk.to/YTSubscribeYo Stream the …

„Rengeteg időm volt az elmúlt időszakban, ezért úgy gondoltam végre megtudom, mit tartalmaz a több száz jelöletlen CD-m, amely az otthonomban szanaszét hevert. A sors akarta így, rátaláltam egy régi demóra, amelyről már azt hittem, örökre elveszett. Remélem mindenki biztonságban van és megpróbálja átvészelni a karantént bajok nélkül. Egyébként üdvözlet mindenkinek” – írta a zenész tweet-jében.

Összeállhat újra a banda?

Miután 2009-ben az Oasis együttes feloszlott, Gallagher három albumot is megjelentetett bandájával, a Noel Gallagher’s High Flying Birds-zel, de számos kislemez is született. A legfrissebb korongjuk a Blue Moon Rising múlt hónapban vált elérhetővé.

Liam Gallagher újra egyesítené az Oasis bandáját a járvány után

Milliók szenvednek a világjárvány által okozta nehézségekben. A legtöbbünk önkéntes karanténba vonul, ezzel védve saját és mások egészségét, továbbá megakadályozva az egészségügyi rendszer túlterhelődését. Fesztiválok, divatbemutatók fújják le a rég várt rendezvényeiket és számos múzeum is bezárta már kapuit.

A rajongók egyébként még mindig bíznak abban, hogy az Oasis egyszer újra összeáll, Noel Gallagher és testvére, Liam közötti ellenségeskedés ellenére is. Liam Gallagher ugyanis azt javasolta, hogy az Oasis tagjai egyesüljenek ismét egy jótékonysági koncertre, a koronavírus áldozatok megsegítésére.

Top sztorik a rovatból

Nincs több cikk

Ez is érdekelhet