Kutatás bizonyítja, hogy a nők agyában él az eddigi szexpartnereik DNS-e

Ezt nem mi mondjuk, hanem a Seattle Egyetem kutatói. A vizsgálat kimondja, hogy, a nők együtt élnek azon férfiak élő sejtjeivel, akikkel eddig szexuális kapcsolatot létesítettek.

A Seattle Egyetem, és a Fred Hutchinson Rákkutató Intézet közös tanulmányában jelent meg a vizsgálat, és erre a furcsa tényre csak véletlenségből derült fény. Eredetileg annyit takartak volna kideríteni, hogy egy olyan nő, aki fiúval terhes talán fogékonyabbá válikkülönböző neurológiai megbetegedésekre, amik egyébként leginkább férfiakban bukkannak fel – szúrta ki a Noizz.

Ám, ahogy a női agyat jobban megvizsgálták, a kutatás a feje tetejére állt. Kiderült, hogy a női agy még rejtélyesebb, mint gondolnánk. A kutatásban ugyanis arra a következtetésre jutottak, hogy a női agy sokszor mintegy kikötőként szolgál a férfi „mikrodarabjainak”. Tehát a nők agyában található férfi DNS eredetileg egy valós személytől származik, aztán pedig a sejtek a női testben maradtak.

7MNq

A kutatásban részt vevők nők 63%-a hordoz férfi DNS-t, ami az agyukban él. Persze a kutatók szerették volna tudni, honnan jöttek ezek a DNS-ek.

Na, valaki, tipp? A nő apjától. Persze hogy nem. Az apud DNS-láncolata az agyudéval kapcsolódik, ami egy teljesen új, egyedi láncolatot hoz létre. Szóval, honnan tudott jönni?

A tanulmány alapján először azt feltételezték, hogy az összes férfi DNS a női agyban az a kisfiúval való terhesség során került oda. De igazából ahogy tovább kutatták, olyan nők agyát, akik soha nem voltak terhesek, akkor is találtak DNS-t a női agyban. A tetribe oldala megtalálta a kutatás részleteit, amit el akartak kendőzni.

Szerinted miért rejtették el?

Mert kiderült, a szex útján is bekerülhettek azok a férfi sejtek a női agyba.

Ezen kívül

  • egy vetélés során
  • egy felszívódott fiú ikermagzat miatt
  • egy idősebb báty miatt

Minden férfi, akitől sperma kerül a szervezetebe, élő részévé válik a testednek. Volt olyan nő, akik már legalább 50 éve hordozzák az agyukban az élő férfi sejteket, illetve azok DNS darabjait. A sperma él és mozog, anélkül, hogy tudnál róla, feljuthat az agyadba a véráramon keresztül, majd örökké ott marad, és veled együtt él. Mint egy sci-fiben… Vagy inkább tiszta horror?

Kivel bújsz ágyba? Jól gondold át, kinek a spermájával fogsz együtt élni – örökké!


Ez is érdekelhet

Top sztorik a rovatból