A nők imádják, ha orálisan kényeztetik őket, de megoszlanak a vélemények, hogy milyen az igazán kielégítő nyelvgyakorlat. Tanácsok és technikák első kézből.

A filmek félrevezetőek a nyelvórát illetően!

Az iskolában sok hasznos dolgot megtanítanak a gyerekeknek, de vannak olyan dolgok, amiket csak az élet iskolájában sajátíthatsz el igazán.

A férfiak orális szaktudása az internetes tartalmakra épít elsősorban. Ez viszont azt a hamis elvárást gerjeszti, hogy elég egy-két hevesebb nyelvcsattintás és már jön is az eget rengető orgazmus. Ha pedig mégsem, akkor már azért is hálát várnak, amiért próbálkoztak.

Nők mesélték arról, melyik szexpózfajtára esküsznek

Nők mesélték arról, melyik szexpózfajtára esküsznek „Amikor összejöttünk a párommal, egy egész órát eltudtunk tölteni olyan apróságokkal, hogy simogatja a kezeivel hol fent, hol lent a hátamat, a melleimet, a bőrömet mindenütt. Ezek a lassú érintések nagyon beindítottak. Most már teljes munkaidő és egy kisgyerek mellett nincs mindig időnk hasonlóra…de ha mégis, akkor ez a kedvenceim között van.”

A vagina másik oldalán tartózkodók viszont tudják, hogy van különbség jó és nagyon jó között. Ha tudni szeretnéd, hogyan kell valakit helyesen kényeztetni, akkor legjobb, ha magukat a forrásokat kérdezzük. Hat nő adta át tapasztalatait arról, hogyan is kellene helyesen használnia a férfiaknak a nyelvüket. Ne légy szemérmes, a szeméremajkakkal!

„Ami az egyik puncinak jó, az a másiknak is jó lesz”

Ezt tanácsolja a 26 éves Alexa a fiúk számára. Fontos továbbá, hogy a lányok instrukciói alapján járjatok el, mégiscsak ők érzik, mi a jó nekik. És beszélni is csak ők fognak tudni közben.

„Lágyan és bő nyállal csináld”

Mondja a 35 éves Eleonóra. Hallgass a megérzéseidre, a partnered testi reakcióiból tudni fogod, hogy jól csinálod-e! A sok nyál segít, gondolj közben a citromra!

„Ha nem lazulsz el, akkor nem fogsz elmenni”

A 29 éves Rhiannon nem bíz mindent a férfiakra. Véleménye szerint a nőnek is fontos szerepe van abban, hogy igazán élvezze a nyelvórát. Ha nem tud testileg, szellemileg ellazulni a nő, akkor nem juthat el a csúcsra sem. Véleménye szerint, érdemes a művelet előtt meleg vizet venni a szájba. Óvatosan, félre ne nyelj!

„Találd meg azt a ritmikus mozgást, amely örömet okoz”

via GIPHY

A 28 éves Angela erre esküszik. De arra is felhívja a figyelmet, hogy a szerv nem csak a felszínből áll, fel kell fedezni a mélyebb régiókat is. Ha pedig rátaláltál a pontra, amire partnered felkiált, hogy igen! Akkor időzz ott egy darabig!

„Nincs egységes méret és megközelítés sem”

Scary Movie Blog Large

A 26 éves Rach arra hívja fel a figyelmet, hogy minden hüvely egy kicsit más, ezért időt kell szánni annak unikális felfedezésére. Fontos a kommunikáció! Ha nem vagy biztos a dolgodban, akkor kérdezd meg a partneredet, hogy élvezi-e amit csinálsz!

„Szánd rá az időt”

via GIPHY

A 24 éves Jo nem győzi ezt hangsúlyozni. Ez nem a lustanyelvűeknek való. Ne dőlj be a pornófilmekben látottaknak: pár perces nyelvakrobatika és kész is a csoda. Ez nem így működik. A türelem rózsát terem.

Köszönjük, Vice.

Ha élveztétek a cikket, akkor találattok hasonlókat a ContextUs Élet+Stílus rovatában.

Top sztorik a rovatból

Ez is érdekelhet

Nincs több cikk