Teljesen rendben lévő, ha a fejünkben mindenféle erotikus gondolatok forognak. Megosztjuk veletek, hogy melyek azok a leggyakoribb erotikus tartalmú képek, amelyről a nők álmodoznak. Sőt, azt is eláruljuk, mit kell tenni, hogy ne csak a fantáziánkban éljenek ezek a képek.

Az álmodozás mégsem az élet megrontója?

Egyre inkább arrafelé halad a világ, hogy teljesen nyíltan beszéljünk a szexuális fantáziáinkról – vagy legalábbis magunkban fogadjuk el. Hogy miért? Mert nagyon fontos a jó szex. Tabuk dőlnek meg, szexuális normák változnak, és sosem válogathattunk még ennyi lehetőség közül, hogy mi is indít be igazán.

Szex Fantazia
/ Fotó: Getty Images

Nem számít, hogy magunkban miről fantáziálunk – a magunkban tartott gondolataink nincsenek hatással arra, hogy kik is vagyunk, és az is teljesen normális, hogy a fejünkben megszülető vágyak nincsenek összhangban a magunkról kialakított képpel. A fantáziálás megmarad a gondolatok szintjén, hacsak nem döntünk úgy, hogy továbblépünk. Legyenek akár visszafogottak vagy a legvadabbak a fejünkben élő képek, mindennapiak vagy tabukat döntögetők, az erotikus képek kimeríthetetlen izgalomforrásnak számítanak.

Vajon mitől lehet jobb egy párkapcsolatban az együttlét?

Vajon mitől lehet jobb egy párkapcsolatban az együttlét? Ha szeretünk valakit, egy idő után már nem a külseje miatt tesszük, hanem a belső tulajdonságai miatt, de a kellemes kinézet ennek ellenére nagyban segíti a vonzalom fenntartását. És nem csak a partnered miatt: minél jobban érzed magad a bőrödben, annál nagyobb az önbizalmad, ami szexi!

Az alábbiakban kutatások és nők beszámolói alapján összegyűjtöttük a nők 25 leggyakoribb szexuális fantáziáját, valamint néhány jótanácsot arra vonatkozóan, ha esetleg valaki meg is akarja valósítani.

Hűtlenség

Azok számára is, akik egyébként tökéletesen boldogok a társukkal, bizsergetően izgalmas gondolat lehet, hogy megcsalják őket. Lehet a lebukástól való félelem, az új szexuális tapasztalat vagy valami egészen más.

Fontos kiemelni: az, hogy elképzeljük ezeket a jeleneteket, nem szükségszerűen jelenti azt, hogy akarjuk is, hogy megtörténjenek a valóságban.

De ha mégis, akkor lehet, hogy érdemes utánanézni, milyen etikus nem monogám kapcsolati formák léteznek.

Dominancia

A domina-fantáziák nagyon élvezetesek és annyira elterjedtek, hogy a nők 47%-a már elképzelte magát ebben a helyzetben. Nagyon izgató, ha a szex alatt az ő kezükben van az irányítás, főleg egy olyan kultúrában, ahol szisztematikusan megfosztják a nőket a hálószobában és azon túli hatalomgyakorlástól is.

Dominancia a másik oldalról

A szürke ötven árnyalatának köszönhetően vált széles körben elfogadottá ez a fantázia: egy felmérés szerint a nők 65%-a vágyik a dominanciára.

Ezeken a szexuális szokásokon érdemes változtatni még házasság előtt

Ezeken a szexuális szokásokon érdemes változtatni még házasság előtt A következő hét szokáson érdemes változtatni még a házasság előtt Mindannyian igazán kielégítő házaséletről álmodunk, amikor valakivel összekötjük az életünket. Ám gyakran pont saját magunk álljuk boldogságunk útját olyan szokásaink révén, amelyekről tudomásunk sincs.

Az erotikus képzelet igazán tág határok között szárnyalhat: az egészen visszafogott képtől, mint például amikor egy megbízható partner a csuklójánál fogva tartja a nőt csókolózás közben, egészen a legextrémebb fájdalmas és megalázó BDSM-gyakorlatokig terjedhet.

Nyíltszíni szex

A nyíltszíni vagy félig-meddig közszeméremsértő szex régi és kedvelt fantázia: a sötét sikátorok, nyilvános mosdók és a mozik a leggyakoribb helyszínek. Az in flagranti izgalmát emlegetik a fantázia kedvelői közül nagyon sokan, ami az exhibicionizmus egyik formája.

Így lehetsz kitartóbb a hálószobában – tippek szakemberektől

A szexuális együttlét nem feltétlenül komótos, tantrikus ihletettségű folyamat, de azért két perc alatt sem lehet lezavarni. Már csak azért sem, mert a legtöbb nő számára ez igen kevés idő ahhoz, hogy hangulatba jöjjenek. Elgondolkodtatok már azon, hogy tudnátok kitartóbbak lenni az ágyban? Nincs egzakt, tudományos adat arra vonatkozóan, hogy mennyi ideig kellene tartania egy „ideális” aktusnak.

A nyíltszíni szex azonban kockázatos mind az erkölcsi bizonyítvány, mind a kéretlen szurkolótábor szempontjából, szóval inkább maradjon meg a képzeletnek.

Szex szokatlan helyeken

Még akkor is, ha képzeletben is csak a szokásos, jól bevált mozdulatsorokra bírunk gondolni, igencsak izgató, ha egy nem mindennapi helyszínen látjuk magunkat. Például egy szállodai szobában, a konyhapulton vagy egy szexklubban.

Orális szex

A kutatásban igencsak elöl végzett az orális kényeztetés mindkét oldalról. Bár az orális szex nem is számít annyira extravagánsnak, de áthatja valami olyan erotikus erő, amely megkülönbözteti az olyan, hagyományosan mindkét fél számára egyszerre élvezetet jelentő tevékenységtől, mint a pénisz-vagina kontaktus.

Ezért hódít az orális szex a nyilvánvalót leszámítva a kutatók szerint

Ezért hódít az orális szex a nyilvánvalót leszámítva a kutatók szerint A sikeres terhesség záloga? Arra rájönni, hogy miért végez az emberiség orális szexet, első látásra nem tűnik különösebben nagy feladatnak: mert nagyon jó. De kutatások szerint van néhány másik, kevésbé tudatos és picit tudományosabb magyarázat is a kérdésre.

Ha valaki orálisan kényeztet valakit, azt egyfajta alávetett tevékenységnek tekintjük, avagy a domináns elveszi, ami neki jár. A másik oldalról nézve viszont úgy lehet rá tekinteni, mint egy elkényeztetett királynő a trónján, akit alaposan helybenhagytak. Bárhogyan is fogalmazzunk, az orális szexet rengetegen találják állatian izgalmasnak.

Pegging

Néhányaknak már a misszionárius póz is megteszi, de sokak számára a pegging hozza el az igazi áttörést. Akik nem tudnák, miről van szó: a pegging során a nő partnere egy dildóval análisan hatol be.

Szakértők szerint ezek a legnépszerűbb pozitúrák 2020-ban

Az együttlét kortól és nemtől függetlenül idén is töretlenül népszerű! A nemi élet az a dolog, amit nem lehet megunni, ezért érdemes felpezsdíteni az együttléteket az új évben is. A filmek félrevezetőek a nyelvórát illetően! Az iskolában sok hasznos dolgot megtanítanak a gyerekeknek, de vannak olyan dolgok, amiket csak az élet iskolájában sajátíthatsz el igazán.

Ezzel a módszerrel biztosan fel lehet dobni a rutinból végzett szexet. Nem való mindenkinek, de ha megmozgatta a fantáziádat, beszéld meg a pároddal, hogy mennyire jönne be neki ez a fajta szórakozás.

Bandázs

A rögtönzött eszközöktől, mint például egy nyakkendő, a jóval erősebb szorítást lehetővé tevő kötelektől a bilincsekig elég széles a kötözéshez használt eszközök tárháza. A kikötözés is sokakat beindít.

Így tehető még boldogabbá a nászéjszakai együttlét

A felgyülemlett stressz levezetésére is alkalmas Egy esküvő megszervezése rengeteg utánajárással és stresszel is jár. Az esküvői ruha kiválasztásától, a menü kiválasztásán át, a tökéletes fotók elkészítéséig rengeteg dologra kell odafigyelnie az ifjú párnak. Nem csoda tehát ha a mézeshetekre már alig várják, hogy levezessék a feszültséget.

Az, hogy a másik nem tud mozogni, rendkívül kiszolgáltatottá teszi a másik kedvének, akkor is, ha fájdalommal, élvezettel vagy mindkettővel együtt jár. (Mielőtt nekilátnátok, előtte érdemes utánaolvasni. Elég könnyen baj lehet, ha nem megfelelően kötöztök meg valakit. A legfontosabb ebben az esetben is, hogy a partnerrel nyíltan beszéljünk róla.)

Az érzékszervek kiiktatása

Szembekötéssel lehet a legegyszerűbben azt elérni, hogy a partner ne tudja, hogy éppen mit készül vele tenni a másik fél. Az irányítás és a titokzatosság új izgalmakat hozhat. A hatás fokozható füldugókkal, ha valóban teljesen meg akarjuk fosztani a másikat attól, hogy kitalálja, mire készülünk éppen.

Exhibicionizmus

A magamutogatás is rendkívül szexis, főleg, ha a nézőt is lenyűgözi és izgatja a látvány. Sokan fantáziálnak arról, hogy sztriptízelnek a párjuknak, pornófilmben szerepelnek vagy nagyközönség előtt önkielégítenek. Izgató, ha valaki dögösnek érzi magát.

Kukkolás

A másik oldalnak is megvan a megfelelő indoka: nagyon beindítja őket, ha másokat nézhetnek.

A bombabiztos női orgazmus titkai – Nők mesélték tapasztalataikról

A bombabiztos női orgazmus titkai Kiskanál vagy misszionárius? Ha a barátom hátulról átölel, miközben a csiklómmal játszom, az a legjobb módszer a csúcsra járatásomra. Néha ő is átveszi tőlem a játékszert. Akárhogy is, bombasztikus! A Sok nőtársamhoz hasonlóan nincs vaginális orgazmusom, úgyhogy a csiklómat kell izgatni.

Sokféleképpen lehet (beleegyezés mellett) vagy elképzelve leskelődni: kilesünk egy párt, akik egy áruház próbafülkéjében esnek egymásnak, valakit egy webkamerán keresztül figyelünk, vagy egy extrém BDSM-párt kukkolunk egy várbörtönben.

Szex egy hírességgel

A nők 52%-a fantáziált már arról, hogy egy hírességgel van együtt. Sokkal könnyebb elképzelni a kedvenc sztárodat, mondjuk Lizzót, amint twerkel vagy Jason Derulót a Macskák jelmezében, mint egy idegent vagy valakit, akit a valós életből ismerünk.

A bombabiztos női orgazmus titkai – Nők mesélték tapasztalataikról

A bombabiztos női orgazmus titkai Kiskanál vagy misszionárius? Ha a barátom hátulról átölel, miközben a csiklómmal játszom, az a legjobb módszer a csúcsra járatásomra. Néha ő is átveszi tőlem a játékszert. Akárhogy is, bombasztikus! A Sok nőtársamhoz hasonlóan nincs vaginális orgazmusom, úgyhogy a csiklómat kell izgatni.

Nem beszélve arról, hogy milyen önbizalomnövelő, hogy a sztár éppen minket választott a sok gyönyörű ember helyett, akik a vörös szőnyegen mászkálnak.

Szex az exszel

Képzeletben még az is megtehető, amiről tudjuk, hogy különben nem helyes, ha megtörténik szakítás után. A fantázia világában újraélhetjük azokat az élvezetes pillanatokat, amelyek a volt párunkhoz kötődnek, mindenféle érzelmi bonyodalomtól mentesen.

Szex egy ismeretlennel

Az egyéjszakás kalandok egyik fő vonzereje abban rejlik, hogy nem ismerjük a másikat. Elég izgató arra gondolni, hogy egy idegen kizárólag a külsőd és a vonzerőd miatt fekszik le veled, mert hiszen mást nem is tud rólad. És miután végeztetek, csak felöltözöl és már mész is. Ennyi.

Szex egy tanárral

A valós életben elég bajos, de sokan fantáziálnak arról még jóval az iskolás éveik után is, hogy ők a tanár kedvencei.

A női gyönyör titkai – nők mondják el, hogyan szeretik a leginkább

A női gyönyör titkai – nők mondják el, hogyan szeretik a leginkább A hátamon fekszem felhúzott lábakkal, a partnerem egyből a lényegre tér. A lábam a mellkasa magasságában, hogy minél mélyebben belém hatoljon. A saját ritmusában mozog, miközben a kezével a csiklómat is ingerli – nem tud hibázni! Rose, 30

A tanárok általános tiszteletnek örvendenek intelligenciájuk, műveltségük, kiválóságuk révén. A könyöklős tweedzakó felett pedig hunyjunk szemet.

Szerepjáték

Ha kezd lankadni a vágy, akkor képzeld el magadat egy új szerepben. Kicsit hasonlít a szexi tanárról szóló fantáziáláshoz – ápolónő és a beteg, főnök és a titkárnő, apuka és a bébiszitter néhány ilyen bevált páros a végtelen lehetőség közül.

Beöltözős szerepjáték

Egy jelmezben sokan igazi rossz lánnyá lényegülnek át. Lehet szuperhősre venni a figurát (Macskanő, Wonder Woman) vagy inkább a földhözragadtabb Dana Scully vagy Lara Croft bőrébe bújni, sokkal dögösebbnek érezzük magunkat egy ismert személyiséget eljátszva.

Anális szex

Az anális közösülés néhányaknak jól esik, de sok tabu is fűződik hozzá, ami hozzájárul a tiltott gyümölcs mivoltához. Mocskos dolog, amit csak a rossz lányok csinálnak. Ne üljünk fel ezeknek a szégyenteljes és maradi előítéleteknek, ha amúgy a képzeletünkben szívesen elkalandozgatnánk.

Több partner

Hármas, négyes vagy többes felállás elég erős kép szex közben, ami megmagyarázhatja, hogy a nők 57%-a miért is fantáziálhat egy ilyen jellegű légyottról.

Édeshármas a legjobb barátnőddel? 7 nő mondja el a tapasztalatait

Discover & share this I Respect You Respecting Me GIF with everyone you know. GIPHY is how you search, share, discover, and create GIFs. Moné B. (26 éves): A legfontosabb a határok betartása. A hármas tapasztalataimból kettőben a fiú az én jelenlegi partnerem volt, egy másik esetben a barátnőm aktuális párja.

A többes orgiák azért jobban működhetnek a képzeletben, mint a gyakorlatban, ugyanis a képzeletben senki sem marad ki vagy senki sem álldogál tanácstalanul, hogy mit is csináljon. De ha a csoportos szex ötlete felkelti az érdeklődésedet, esetleg érdemes a valóságban is kipróbálni.

Romantikus szex

Ez nagyon mást jelent mindenki számára. Valakinek rózsaszirmokat, pezsgőt és egymás szemébe nézést. Vagy a partnered pontosan tudja, hogy domináljon és milyen néven szólítson az ágyban. Bárhogyan is, jó elképzelni, hogy mély érzelmi kötelék köt ahhoz az emberhez, akivel éppen együtt vagy.

Leszbikus szex

Érdekes módon még a magukat egyértelműen heteroszexuálisnak mondó nők is gyakran fantáziálnak arról, hogy egy másik nővel vannak együtt. Bizonyára amiatt, hogy az egyneműek közötti szexuális kapcsolat még mindig tabunak számít.

Így jöttem rá, hogy leszbikus vagyok – 14 nő vallomása

Így jöttem rá, hogy leszbikus vagyok – 14 nő vallomása A szexualitás rendkívül széles spektrumon mozog és ezen a skálán rengeteg szürke zóna lelhető fel a nemi hovatartozás és az orientáció tekintetében. Magyarul: nincsenek egyértelmű kritériumok, amelyek alapján meg lehet határozni, hogy valaki meleg (vagy bármilyen más kategóriába sorolható).

Vagy amiatt, hogy a leszbikus szex éppen arra koncentrál, ami a nőknek a leginkább bejön: orális szex, ujjazás és egyéb klitoriszra fókuszáló ingerlés. Ha egy másik nővel való szexre vágyunk, az jelentheti azt, hogy a nőkhöz vonzódik valaki, de nem feltétlenül – mindenesetre izgalmas erről fantáziálni.

Tabutémák

Az a legjobb a fantáziákban, hogy nem kell ellentétbe kerülni a valós életbe vallott elveiddel és hiteddel – fejben olyan perverz lehetsz, amilyen csak akarsz.

Nők tapasztalatai, mely nyelvgyakorlatokat kedvelik

A filmek félrevezetőek a nyelvórát illetően! Az iskolában sok hasznos dolgot megtanítanak a gyerekeknek, de vannak olyan dolgok, amiket csak az élet iskolájában sajátíthatsz el igazán. A férfiak orális szaktudása az internetes tartalmakra épít elsősorban. Ez viszont azt a hamis elvárást gerjeszti, hogy elég egy-két hevesebb nyelvcsattintás és már jön is az eget rengető orgazmus.

A daddy kink az utóbbi években rendkívüli népszerűségnek örvend, a mostohatestvér- és mostohaanya-pornó a tematikus csatornák legnézettebb műfajának számít, ami arra utal, hogy a tabutémák sokakat érdekelnek. Az archetípusokra és az általuk képviselt erőviszonybeli egyenlőtlenségekre építenek ezek a fantáziaképek.

Szex egy jóval fiatalabb partnerrel

Egy fiatalnak sokkal több szexuális energiája van, mint egy idősebb embernek, akár napokon át bírja. Még megvan bennük az a rácsodálkozó naivitás, amit a kor és a megélt fájdalmak kiölnek az emberből. Továbbá benne van a tiltott gyümölcs-faktor is: egy harmincas nőnek nem kéne egy 19 éves úszómester után sóvárognia.

Szex egy idősebb partnerrel

Kitaníthatnak arra, hogy okozz nekik örömet, mert már ismerik jól a dörgést. Atyáskodnak és drágámnak szólítanak, miközben a mázlijuk miatt hitetlenkedve adnak hálát amiatt, hogy egy friss húst megkaptak.

Érzéki masszázs

A „happy ending” masszázs gyakran elhangzó kifejezés a pornóoldalakon, főleg a nők részéről. A lassú és megnyugtató mozdulatok előkészítik a testet és az elmét az izgalmi állapot csúcsára.

Tanácsok, amelyek hosszabbá teszik az örömteli együttlét perceit

Tanácsok, amelyek hosszabbá teszik az örömteli együttlét perceit Fontos, hogy minél tovább tartsanak az örömteli együttlét pillanatai Vannak dolgok az életben, amelyek nem tartanak elég hosszú ideig, mint például a rágógumi íze, a fűszeres csirke, vagy a pizza szelet. De a szex nem kell, hogy ezek közé a dolgok közé tartozzon.

Emily Nagoski szexualitás-kutató írja az orgazmusról szóló könyvében, hogy a stressz fiziológiai alapon gátolhatja az orgazmus létrejöttét a nőknél. Amikor már tiszta olajban olvadozol és lebegsz, a terep elő van készítve a bűnösen durva érzéki örömökhöz.

Fantáziák a gyakorlatban

Ha meg szeretnéd valósítani valamelyik szextantáziát, három szabályt szükséges betartani.

A határok előzetes kijelölése

Mielőtt még sor kerülne egy-egy fantázia megvalósítására, azzal, hogy előre meghatározzuk a játékszabályokat, mindenki átgondolhatja, mit is akar és miért akarja. De éppolyan fontos az is, hogy mit nem akarunk már.

Azok a párok, akik együtt alkoholizálnak, boldogabbak

Ezt nem mi mondjuk, hanem a tudósok… Az Oxford Academic-en, a The Journals of Gerontology-ban megjelent tanulmány az alkoholizálás és a házasság összefüggéseit vizsgálta. A tudósok korrelációt találtak az italozási minták és a házastársi kapcsolat minősége között, különösen az idősebb pároknál.

Lehet, hogy valamit undorítónak találunk, ijesztő, érzelmileg nem tudunk vele azonosulni vagy csak azt modjuk, hogy na, ezt azért már mégsem. Nem kell megindokolni, mit miért nem akarunk. Ideális esetben a felek átbeszélik, de egy rendes társ elfogadja, ha egyszerűen nem akarunk valamit.

Figyelj a reakciókra szex közben

Bármilyen típusú szex során rengeteg dologra rá lehet jönni a partner testbeszédéből.

Érdemes arra figyelni tehát, hogy milyen jelzéseket ad a másik a nyögéseivel, mire ad pozitív reakciót, mit vár el a partnertől.

Néha csak nagyon kicsi választja el a jó és fantasztisan jó szexet!

Ne okozzunk maradandó károsodást!

Ez a BDSM egyik alapszabálya, de szélesebb körben is terjeszteni kéne. Úgy működik, hogy mérlegelni kell a kockázatot, és ha fizikailag vagy érzelmileg (ez utóbbin van a nagyobb hangsúly) nem okoz fájdalmat, akkor ki lehet próbálni.

Köszönjük, Glamour!

További érdekességeket olvashatsz a ContextUs Élet+Stílus rovatában!

Top sztorik a rovatból

Ez is érdekelhet

Qatar-WC

Hogyan fogadjunk a 2022-es labdarúgó-világbajnokságra

Már majdnem itt az ideje a világ legrangosabb tornájának – a 2022-es labdarúgó-világbajnokságnak. Az idei év sok újítással jár. Az egyik az, hogy ez az első alkalom, hogy egy közel-keleti ország ad otthont a világbajnokságnak.

alvás pihentető alvás tippek alváshoz egészséges alvás egészséges életmód

Ezeket edd, és ezeket kerüld, ha nem tudsz aludni

Jó alvás nélkül nincsenek jó nappalaink, de még rosszabb, hogy nem lehetünk teljesen egészségesek sem. Sokan szenvednek kialvatlanságban anélkül, hogy foglalkoznának vele, pedig komoly következményei lehetnek, ha hosszútávon nem tudunk megfelelően pihenni.

betegség hírességek hírességek betegségei maria cross halle berry lil wayne tom hanks toni braxton catherine zeta-jones 4

Hírességek, akik krónikus betegséggel élnek

A betegség nem válogat. A következő sztárok mind megvívták a maguk harcát különböző egészségi problémákkal és saját példájukon keresztül bebizonyították, hogy krónikus betegségekkel is lehet együtt élni, mégpedig boldog életet.

liszt gluténmentes liszt liszt fajták liszt típusok zabliszt rizsliszt csicseriborsó liszt kókuszliszt

Ezek a gluténmentes lisztek, ha alternatívákat keresel

A legtöbben fehér lisztet vagy teljes kiőrlésű lisztet használnak a főzéshez, sütéshez. Ezek glutént tartalmaznak, amire néhányan allergiásak, de mindannyiunk emésztőrendszere nehezen birkózik meg vele, emellett pedig egyéb negatív mellékhatásai is vannak.