Noodle, a 13 éves mopsz milliós követőbázisnak örvend a TikTokon, és sokaknak meglepő lehet, miért. A követők a kutya videói alapján döntik el, mihez kezdjenek magukkal aznap.

Ha a 13 éves mopsz fel tud kelni, akkor a követők is ki bírnak mászni az ágyból

A 24.hu is írt Jonathan Graziano-ról, aki majdnem minden reggel egy videót tölt fel a TikTokra, amin megpróbálja felébreszteni a 13 éves mopszát. A párost négymillióan követik, és a kutya, Noodle ébredése nem kisebb dolgot határoz meg, mint hogy a követők aznap hasznosan töltik-e a napjukat, vagy inkább önmagukra koncentrálnak.

Amikor Graziano felébreszti a kutyát, Noodle vagy szilárdan megáll a lábain, ez a „csontos nap”, vagy azonnal visszaesik az ágyába, mintha nem is lennének csontjai („csont nélküli nap”). A követők azokon a napokon, amikor Noodle „csont nélkül” ébred fel, inkább otthon maradnak, pihennek, és magukkal törődnek, azokon a napokon, amikor a négylábú fel tud kelni, az internetezők is megpróbálnak valami hasznosat csinálni.

Meglepően nagy döntések függnek a csontos és csont nélküli napoktól

Graziano hat évvel ezelőtt fogadta örökbe Noodle-t, és neki is hatalmas meglepetés volt, mekkora kultusz alakult ki az ébresztős videók körül. Elmondása szerint a követők üzenetben arról számolnak be, hogy a kutya ébredése alapján döntik el, elhívják-e randizni a kiszemeltjüket, megvegyenek-e valamit, amire vágytak, lottózzanak-e vagy kérjenek-e fizetésemelést.

TikTok

No Description

TikTok

No Description

Persze, egy idős mopsz reggeléhez igazítani a napunkat nem különösen különbözik a horoszkópolvasástól, de szórakoztató kapaszkodóként szolgálhat a mindennapokban.

A kutya szó szerint belepiszkított a lánykérésbe

Megragadta a lehetőséget, hogy középpontba kerüljön.

Tovább olvasom »
Kapcsolódó cikk

Top sztorik a rovatból

Ez is érdekelhet