Nozovánszki Fanni, vagyis VV Fanni feltételezett gyilkosa, B. László az utolsó bírósági tárgyaláson szólalt fel saját maga védelmében.

VV Fanni 2017-ben tűnt el nyomtalanul. Teste azóta sem került elő, de az előkerült bizonyítékok alapján azt feltételezik, B. László volt a gyilkosa, írjaBors.

A vádlottnál találtak egy kötelet, amin megtalálták a valóságshow-hős vérét, illetve az általa viselt ruhából származó fémszálat is, illetve egy biztonsági kamera felvétele is előkerült, amelyen az látható, hogy a magatehetetlen lányt cipeli, majd beteszi a csomagtartójába. Az autóban Fanni véréből 3 decilitert találtak. 

A nyomozást még az FBI is segítette, akik hatméteres pontossággal lőtték be azt a dunai partszakaszt, ahol a vádlott megszabadulhatott a holttesttől, de a rendőrség így sem bukkant nyomára. 

B. László saját maga által írt védőbeszédében azt állította, VV Fanni már magatehetetlen volt drogtúladagolás miatt, amikor felment a lakására. Ő kórházba szerette volna vinni a lány, de B. Erika, akitől az áldozat a drogokat kapta, ezt nem engedte, és megoldóemberekkel egyeztetett, akik segítenek majd a lánynak. Ezután a Rákospataknál találkozott a BMW-vel közlekedő emberekkel, és át is adta nekik az áldozatot. Elismerte, hogy ez hiba volt.

Ezért vállalom is a felelősséget, de csak ezért, nem másért

– mondta a védőbeszédében. 

Top sztorik a rovatból

Ez is érdekelhet