Nyári Dia úgy véli, elérte az ideális testsúlyát, 12 kilótól szabadult meg.

12 kilótól szabadult meg Nyári Dia

Nyári Dia Fogyás Insta
Nyári Dia

A színésznőről a Story magazin készített fotósorozatot annak alkalmából, hogy Nyári Dia elérte a számára ideális testsúlyt és alkatot. A fiatal anyuka sporttal és diétával fogyott le 12 kilót, amire nagyon büszke.

[perfectpullquote align=”left” bordertop=”false” cite=”” link=”” color=”” class=”” size=””]Új Dia, kisebb Dia, egészségesebb Dia. Boldog Dia. Köszönöm @drtothtamasnak, hogy végig kísért ezen az úton. Én már rég elraktam a szekrényem legmélyére a középiskolás ruháimat…most meg vehetem elő őket[/perfectpullquote]

– írta közösségi oldalán Nyári Dia.

Adele elárulta, mitől fogyott annyit, hogy rá sem lehet ismerni

Adele elárulta, mitől fogyott annyit, hogy rá sem lehet ismerni 8 év után vált el férjétől Adele A többszörös Grammy-díjas Adele 31 évesen elvált 8 év után a férjétől, akitől gyermeke is született. Ezt követően mind lelkileg és fizikailag is kiegyensúlyozott lett. Noha tavaly áprilisban adták be a válókeresetet, már rég külön éltek egymástól.

A színésznő másfél évvel ezelőtti terhessége alatt már felvetődött az inzulinrezisztencia gyanúja, a tünetek gyermeke, Zétény születése után sem múltak el. A nyár elején keresett fel egy orvost, és az instrukciói alapján belevágott egy diétába, illetve futni kezdett.

A cikk folytatódik a következő oldalon, lapozz!

Már a férje kéri, hogy ne fogyjon

https://www.instagram.com/p/B7I_AANABSF/?utm_source=ig_embed

“A változást egyébként a vőlegényem, Dani fölöttébb sajnálja. Határozottan arra kért, hogy ne fogyjak tovább. Édesanyám is azt mondja, hátulról már meg sem ismer, mert még soha nem volt ilyen lapos a fenekem” – mondta el a lapnak a színésznő.

[perfectpullquote align=”left” bordertop=”false” cite=”” link=”” color=”” class=”” size=””]A szénhidrátokat nem iktattam ki az életemből édességet is eszem, csakhogy a tészták teljes kiőrlésű lisztből, az édességek pedig természetes édesítőszerrel készülnek[/perfectpullquote]

– tette hozzá.

Top sztorik a rovatból

Ez is érdekelhet

Nincs több cikk