Követem Trash Durván kiakadt egy anya a tüsszentés protokolljaival szemben

Durván kiakadt egy anya a tüsszentés protokolljaival szemben

Promóció

Nem egyszerű a kisgyerekekkel, de a kisgyerekes anyukákkal még nehezebb. És főleg, ha irreális igényeik vannak, mint például jelen cikk főszereplőjének a tüsszentés ellen.

Promóció
- Advertisement -

Senki nem szeret beteg lenni, de ahhoz burokban vagy egy elhagyatott szigeten kellene élnünk, hogy a létező összes bacilust és fertőzést elkerüljük. Nyilván kivitelezhetetlen. Persze ha valaki direkt az arcodba tüsszent, az más, de nem hiába tanítják, hogy tüsszentéskor vagy köhögésnél illik a kezünket a szánk elé tenni.

Az anyuka előre tudta, hogy nem lesz népszerű a bejegyzésével / Fotó: Giphy

 

Egy névtelen anyuka, aki a Mumsnet nevű oldal fórumán írt azzal a címszóval, hogy nem nehéz bent tartani a tüsszentést, nem kevés kritikát kapott a tüsszentés elleni felháborodása.

Elmondása szerint utálja azokat az embereket, akik nyilvánosan tüsszentenek, ezáltal terjesztik a bacilusokat (talán még nem hallott a C-vitaminról).

Szerinte simán vissza lehet tartani a tüsszentést.

Bébiszitterek fedték fel a legbizarrabb szabályokat, amiket a szülők állítottak

Kétségkívül nehéz feladat egy gyerekre vigyázni. De a bébiszitterek Reddit es posztjai alapján az igazi kihívást gyakran a szülők jelentik. Mint kiderült, néhány anyuka és apuka meglehetősen furcsa és nevetséges elképzeléssel rendelkezik a gyerekei neveltetését illetően. Az anyuka egy baráttól értesült az ingyen órákról, és megkérdezte az oktatót, csatlakozhatna-e a fia a csoporthoz.

A hozzászólók között volt olyan, aki szerint ez nem kontrollálható, ha tüsszentenie kell valakinek, nem tudja, vagy csak nehezen visszatartani. Arról nem is beszélve, hogy valószínűleg egészségtelen is visszatartani, hiszen ez is egy testi szükséglet. Mi azt mondjuk, mindenki tüsszentsen bátran!

Promóció
ForrásThe Sun
Promóció
Promóció

legnépszerűbbek

A WHO üzeni: ezeket tartsd be, hogy ne kapd el a koronavírust

Az ENSZ Egészségügyi Világszervezete (WHO) ajánlásokat tett közzé, milyen szabályokat érdemes betartani a megelőzés gyanánt, valamint mik a koronavírus tünetei.

Az olasz nővér megmutatta, milyen káros hatásai vannak a koronavírusnak

Egy olaszországi nővér a koronavírus frontvonalából posztolt.

Így teszi tönkre a tüdőt a koronavírus

A felvételek az egyik olyan kínai páciens tüdejéről készültek, aki még tavaly decemberben hunyt el Kínában.
Promóció

a szerk. ajánlása

Andy Warhol cipőillusztrátorként kezdte – Érdekességek a pop-art atyjáról

Andy Warhol a XX. század egyik legmeghatározóbb művésze volt.

Laczkovich Borbála, a Banksy-kiállítás kurátora: „A felszín mögött egy komplex és ellentmondásos képet kapunk”

Laczkovich Borbála, a Godot Kortárs Művészeti Intézet kurátora segítségével tisztába tesszük, mit is jelent egy Banksy-mű hitelessége, jogos-e a művész szellemiségére hivatkozni a kiállítás ellen, miközben jópár műhelytitokra és felszín alatti sztorira is fény derül.

Saiid: „Ugyanaz a vonat, csak lecsatoltak egy pár vagont”

A lényeg, hogy az „élet szörfdeszkáján” sodródni és ride-olni is ugyanolyan jó lehet!

ez is érdekeltéged
<3