Durván kiakadt egy anya a tüsszentés protokolljaival szemben

Nem egyszerű a kisgyerekekkel, de a kisgyerekes anyukákkal még nehezebb. És főleg, ha irreális igényeik vannak, mint például jelen cikk főszereplőjének a tüsszentés ellen.

Senki nem szeret beteg lenni, de ahhoz burokban vagy egy elhagyatott szigeten kellene élnünk, hogy a létező összes bacilust és fertőzést elkerüljük. Nyilván kivitelezhetetlen. Persze ha valaki direkt az arcodba tüsszent, az más, de nem hiába tanítják, hogy tüsszentéskor vagy köhögésnél illik a kezünket a szánk elé tenni.

Giphy
Az Anyuka Előre Tudta, Hogy Nem Lesz Népszerű A Bejegyzésével / Fotó: Giphy

 

Egy névtelen anyuka, aki a Mumsnet nevű oldal fórumán írt azzal a címszóval, hogy nem nehéz bent tartani a tüsszentést, nem kevés kritikát kapott a tüsszentés elleni felháborodása.

Elmondása szerint utálja azokat az embereket, akik nyilvánosan tüsszentenek, ezáltal terjesztik a bacilusokat (talán még nem hallott a C-vitaminról).

Szerinte simán vissza lehet tartani a tüsszentést.

Bébiszitterek fedték fel a legbizarrabb szabályokat, amiket a szülők állítottak

Kétségkívül nehéz feladat egy gyerekre vigyázni. De a bébiszitterek Reddit es posztjai alapján az igazi kihívást gyakran a szülők jelentik. Mint kiderült, néhány anyuka és apuka meglehetősen furcsa és nevetséges elképzeléssel rendelkezik a gyerekei neveltetését illetően. Az anyuka egy baráttól értesült az ingyen órákról, és megkérdezte az oktatót, csatlakozhatna-e a fia a csoporthoz.

A hozzászólók között volt olyan, aki szerint ez nem kontrollálható, ha tüsszentenie kell valakinek, nem tudja, vagy csak nehezen visszatartani. Arról nem is beszélve, hogy valószínűleg egészségtelen is visszatartani, hiszen ez is egy testi szükséglet. Mi azt mondjuk, mindenki tüsszentsen bátran!

Ez is érdekelhet

Top sztorik a rovatból