Követem Közélet Az Oasis egykori frontembere, Liam Gallagher miniszterelnöki posztra jelentkezett

Az Oasis egykori frontembere, Liam Gallagher miniszterelnöki posztra jelentkezett

Promóció

A brit miniszterelnöki pozíciójáért folyó harcba új szereplő jelentkezett: Liam Gallagher, az Oasis egykori frontembere. Mint írta Twitteren: “miért ne” alapon.

Promóció
- Advertisement -

Úgy látszik, a briteknek is kijár a káosz a miniszterelnökségi pozícióért folyó harcban, mint Magyarországon a főpolgármesteri címért. Míg idehaza Karácsony Gergely (MSZP-Párbeszéd), Puzsér Róbert (független) és Sermer Ádám (Liberálisok) hívta ki a kormánypárti, jelenlegi főpolgármestert, Tarlós Istvánt kezdetben. Azóta humor övezi az ellenzéki térfelet új jelöltek színre lépése okán. Kerpel-Fronius Gábor (Momentum) és Kálmán Olga (független, de a DK támogatásával) is bejelentkezett a posztért.

A Momentum jelöltje: Egy főpolgármester nem hallgat, ha távozik a CEU

Kerpel-Fronius Gábor, a Momentum főpolgármester-jelöltje a Népszavának adott interjút. A főpolgármester-jelöltség előválasztása kapcsán azt mondta, hogy az az elképzelésük, egyetlen ellenzéki jelölt álljon Tarlós István nal szemben ősszel. A Momentum Noligarcha applikációja megmutatja, Mészáros Lőrincékhoz fut-e a pénzed vásárláskor vagy sem. Már letölthető a Google Playben és az AppStore-ban is, mondta a -nek Hajnal Miklós, a párt elnökségi tagja.

Valami ilyesmi lehet épp a briteknél is. Olyannyira, hogy az Oasis egykori frontembere, Liam Gallagher is bejelentkezett a posztra, írja az NME.

Liam Gallagher on Twitter

My name is liam Gallagher I have 4 beautiful children I have dabbled in drugs over the years I’ve had many number 1s now send me the keys to no10 I’ll sort this pile of shit out WHY ME?WHY NOT.

Mint ismeretes, május 24-én lemondott Theresa May brit miniszterelnök, és június 7-én távozott a kormány és a Konzervatív Párt éléről is. Ügyvezető miniszterelnökként július 22-ig marad.

Jelenleg tíz jelölt van versenyben, azonban ma Gallagher zenész-dalszerző is May utódja szeretne lenni. A Twitteren kínálta fel magát.

Mint írta: “Liam Gallagher vagyok, négy gyönyörű gyerek édesapja. Voltak drogügyeim az elmúlt években, és volt pár listavezető slágerem. szóval küldhetitek nekem a Downing street 10. kulcsait, hogy kihúzzam a szarból [az országot]. Miért én? Miért ne.”

Az Oasis egykori frontembere, Liam Gallagher miniszterelnök szeretne lenni / Fotó: Sergione Infuso / Corbis / Getty Images

Többen felfedezni vélik a humort a tweetben. Mindenesetre vannak, akik azt írták retweetben, hogy emiatt megveszik az új albumát Gallaghernek.

Promóció
Promóció
Promóció

legnépszerűbbek

A WHO üzeni: ezeket tartsd be, hogy ne kapd el a koronavírust

Az ENSZ Egészségügyi Világszervezete (WHO) ajánlásokat tett közzé, milyen szabályokat érdemes betartani a megelőzés gyanánt, valamint mik a koronavírus tünetei.

Az olasz nővér megmutatta, milyen káros hatásai vannak a koronavírusnak

Egy olaszországi nővér a koronavírus frontvonalából posztolt.

Így teszi tönkre a tüdőt a koronavírus

A felvételek az egyik olyan kínai páciens tüdejéről készültek, aki még tavaly decemberben hunyt el Kínában.
Promóció

a szerk. ajánlása

Andy Warhol cipőillusztrátorként kezdte – Érdekességek a pop-art atyjáról

Andy Warhol a XX. század egyik legmeghatározóbb művésze volt.

Laczkovich Borbála, a Banksy-kiállítás kurátora: „A felszín mögött egy komplex és ellentmondásos képet kapunk”

Laczkovich Borbála, a Godot Kortárs Művészeti Intézet kurátora segítségével tisztába tesszük, mit is jelent egy Banksy-mű hitelessége, jogos-e a művész szellemiségére hivatkozni a kiállítás ellen, miközben jópár műhelytitokra és felszín alatti sztorira is fény derül.

Saiid: „Ugyanaz a vonat, csak lecsatoltak egy pár vagont”

A lényeg, hogy az „élet szörfdeszkáján” sodródni és ride-olni is ugyanolyan jó lehet!

ez is érdekeltéged
<3