Nézem Film Joe Biden: Obama és Biden a világ ellen

Joe Biden: Obama és Biden a világ ellen

Promóció

A közösségi finanszírozás nem egyszer lepett már meg, most itt egy újabb, hasistól bűzlő álom, ami valóra válhat a segítségével: Joe Biden.

Promóció
- Advertisement -

Két időutazó, Obama és a dzsoggfüggő Joe Biden főszereplésével csinálna animációs filmet Adam Reid. Augusztusban dobta fel az ötletet Kiscktarterre azzal a reménnyel, hogy 100,000$-ból megcsinálhatja a pilotot rég dédelgetett akciófilmjéhez, amiben Obama és Biden közös erővel űzik el a Trumpot a világból. Ez olyan sztori, mint amikor Johnny Quest és Quantum Leap találkozik, csak ők nem demokratavezetők, plusz a Hanna-Barbera írói sem voltak halálra mescaline-ozva, miközben a forgatókönyv született.

A történet Amerika 45-ik elnökének, Barack Obamának a beiktatási ceremóniáján kezdődik, ahol Obamát és legjobb barátja, Joe Bident elszállítják egy titkos laborba, ahol a Föld legnagyobb tudósai és Elon Musk munkálkodnak.

Ezzel a megkapó pár sorral Reidnek már 70,000$-t sikerült összeszednie, tehát csütörtökig pár tízezer dollár megszerzése szükséges ahhoz, hogy Amerika egyik legstonerebb története valósággá váljon. 

Promóció
Promóció
Promóció

legnépszerűbbek

A WHO üzeni: ezeket tartsd be, hogy ne kapd el a koronavírust

Az ENSZ Egészségügyi Világszervezete (WHO) ajánlásokat tett közzé, milyen szabályokat érdemes betartani a megelőzés gyanánt, valamint mik a koronavírus tünetei.

Az olasz nővér megmutatta, milyen káros hatásai vannak a koronavírusnak

Egy olaszországi nővér a koronavírus frontvonalából posztolt.

Így teszi tönkre a tüdőt a koronavírus

A felvételek az egyik olyan kínai páciens tüdejéről készültek, aki még tavaly decemberben hunyt el Kínában.
Promóció

a szerk. ajánlása

Andy Warhol cipőillusztrátorként kezdte – Érdekességek a pop-art atyjáról

Andy Warhol a XX. század egyik legmeghatározóbb művésze volt.

Laczkovich Borbála, a Banksy-kiállítás kurátora: „A felszín mögött egy komplex és ellentmondásos képet kapunk”

Laczkovich Borbála, a Godot Kortárs Művészeti Intézet kurátora segítségével tisztába tesszük, mit is jelent egy Banksy-mű hitelessége, jogos-e a művész szellemiségére hivatkozni a kiállítás ellen, miközben jópár műhelytitokra és felszín alatti sztorira is fény derül.

Saiid: „Ugyanaz a vonat, csak lecsatoltak egy pár vagont”

A lényeg, hogy az „élet szörfdeszkáján” sodródni és ride-olni is ugyanolyan jó lehet!

ez is érdekeltéged
<3