A közösségi finanszírozás nem egyszer lepett már meg, most itt egy újabb, hasistól bűzlő álom, ami valóra válhat a segítségével: Joe Biden.

Hirdetés

Két időutazó, Obama és a dzsoggfüggő Joe Biden főszereplésével csinálna animációs filmet Adam Reid. Augusztusban dobta fel az ötletet Kiscktarterre azzal a reménnyel, hogy 100,000$-ból megcsinálhatja a pilotot rég dédelgetett akciófilmjéhez, amiben Obama és Biden közös erővel űzik el a Trumpot a világból. Ez olyan sztori, mint amikor Johnny Quest és Quantum Leap találkozik, csak ők nem demokratavezetők, plusz a Hanna-Barbera írói sem voltak halálra mescaline-ozva, miközben a forgatókönyv született.

A történet Amerika 45-ik elnökének, Barack Obamának a beiktatási ceremóniáján kezdődik, ahol Obamát és legjobb barátja, Joe Bident elszállítják egy titkos laborba, ahol a Föld legnagyobb tudósai és Elon Musk munkálkodnak.

Ezzel a megkapó pár sorral Reidnek már 70,000$-t sikerült összeszednie, tehát csütörtökig pár tízezer dollár megszerzése szükséges ahhoz, hogy Amerika egyik legstonerebb története valósággá váljon. 

Hirdetés