Az elmúlt években durván hódít a man bun frizura a fiatal férfiak körében. De mi a helyzet a politikusokkal? A hivatásuk miatt nem engedhetik meg, hogy hódoljanak az efféle divatnak. De azért tekintsük meg, hogyan néznének ki!

Köszönjük meg a Photoshopnak és azon embereknek, akik vették a fáradtságot, hogy man bun frizurát varázsoljanak a világ korábbi és jelenlegi vezetőinek!

A mémgyártás először FigDrewton Twitter-felhasználó posztjával indult.

A tweetjében Donald Trumpot formálta man bun frizurával, ahogy sportol. A posztot azóta törölték.

Azonnal leteperte az internetet és többen is elkezdték gyártani a man bun frizurát viselő politikusokat, írja a My Modern Met. Mint írja a művészeti portál, a DesignCrowd egy versenyt is hirdetett az alkotásoknak, amelyre 101 érkezett.

Így festenének a világ vezetői, ha ők is menekültek lennének / ContextUs

Az ENSZ bejelentette, hogy 65, 6 millióra tehető azon emberek száma, akik menedéket keresnek, és az életüket féltve elhagyták anyaországukat a 2016-os konfliktusok miatt. És ez a számadat irgalmatlanul magas, főleg, ha összehasonlítjuk a II. világháború menekültjeinek adataival. Számos menekült él borzalmas körülmények között, csakúgy, mint Abdalla Al Omari festő.

Így került be Putyin, Barack Obama, David Cameron, akinek a Brexitet “köszönhetjük”. Sőt, még az Egyesült Államok alapítóját, George Washingtont is man bun frizurával látták el.

Írd meg kommentben, alul, melyik tetszik a legjobban!

1Barack Obama

Barack Obama man bun frizurával / Fotó: jkrebs04

Barack Obama nem csak man bunt hord, de még oldalt is leborotválta a haját, hála jkrebs04-nek!