Nézem Film A Mandalorian rendezője vállalta az Obi-Wan-sorozat készítését is

A Mandalorian rendezője vállalta az Obi-Wan-sorozat készítését is

Promóció

Az Ewan McGregor főszereplésével készülő Obi-Wan Kenobi-sorozat rendezője az a Deborah Chow lesz, aki a The Mandaloriant is készíti, írja a Collider.

Promóció
- Advertisement -

Novemberben debütál a Disney+ The Mandalorian című TV-sorozata, de további sorozatokkal is bővülni fog a Star Wars-franchise. Ezek közöl az egyik legjobban várt projekt a Ewan McGregor nevével fémjelzett Obi-Wan-sorozat.

Ewan McGregor, a Star Wars-filmek sztárja / Fotó: Bleedingcool

A színész természetesen a fiatal Jedi mester szerepében tér vissza, amit a George Lucas-féle előzménytrilógiában is alakított. Eddig viszont nem volt eldöntött, hogy ki foglalja el a sorozat rendezői székét. A starwars.com weboldalon a minap bejelentették, Deborah Chow kapta a megtisztelő feladatot, hogy a levezényelje a hat vagy nyolcrészesre tervezett szériát. Az Obi-Wan kalandjait a The Alienist sorozatról ismert Hossein Amini írja.

Hayden Christensen újra magára húzhatja a sötét maszkot egy Darth Vader-előzménysorozatban

Az új Skywalker-saga záró darabja a Star Wars: Skywalker kora mellett teljesen új Star Wars-alkotások érkeznek a Disney+ jóvoltából. A franchise első élőszereplős TV-sorozata a The Mandalorian novembertől érhető el a streaming-szolgáltatónál; számos hasonló sorozat van tervben, mint például a Cassian Andor és Obi-Wan Kenobi karaktereinek sorozata.

Chow nem ismeretlen a messzi-messzi galaxisban, hiszen a legújabb élőszereplős Star Wars-sorozat, a The Mandalorian néhány epizódját is ő vezényelte le. A rendező korábban már olyan sorozatokkal bizonyította, hogy tud a zsánerben történetet mesélni, mint a Jessica Jones, Mr. Robot, American Gods, Lost in Space és a Better Call Saul című sorozatok néhány epizódja.

Phantom Menace – Obi Wan Qui Gon vs Darth Maul

This is why he was saved lol 🙂 Bad ass motha fuckah

A Lucasfilm elnöke, Kathleen Kennedy elismerően nyilatkozatot a rendezőnőről: „Egy olyan rendezőt akartunk választani, aki képes egyszerre felfedezni Obi-Wan csendes eltökéltségét és gazdag misztikumát, amely illeszkedik a Star Wars-saga világához. Abból kiindulva, hogy a The Mandalorian során milyen fenomenális munkát végzett a karaktereink fejlesztésében, teljesen biztos vagyok benne, hogy Deborah a megfelelő rendező ennek a történetnek az elmesélésére.”

The Mandalorian / Fotó: engadget

A Disney hivatalosan a D23 rendezvényen jelentette be az Obi-Wan-sorozatot, ahol McGregor arról nyilatkozott, hogy a forgatás várhatóan 2020-ban kezdődik el. A történet A Sith-ek bosszúja után nyolc évvel és tizenegy évvel az Egy új remény előtt, valamikor a Solo történéseinek idején játszódik.

Promóció
ForrásCollider
Promóció
Promóció

legnépszerűbbek

A WHO üzeni: ezeket tartsd be, hogy ne kapd el a koronavírust

Az ENSZ Egészségügyi Világszervezete (WHO) ajánlásokat tett közzé, milyen szabályokat érdemes betartani a megelőzés gyanánt, valamint mik a koronavírus tünetei.

Az olasz nővér megmutatta, milyen káros hatásai vannak a koronavírusnak

Egy olaszországi nővér a koronavírus frontvonalából posztolt.

Így teszi tönkre a tüdőt a koronavírus

A felvételek az egyik olyan kínai páciens tüdejéről készültek, aki még tavaly decemberben hunyt el Kínában.
Promóció

a szerk. ajánlása

Andy Warhol cipőillusztrátorként kezdte – Érdekességek a pop-art atyjáról

Andy Warhol a XX. század egyik legmeghatározóbb művésze volt.

Laczkovich Borbála, a Banksy-kiállítás kurátora: „A felszín mögött egy komplex és ellentmondásos képet kapunk”

Laczkovich Borbála, a Godot Kortárs Művészeti Intézet kurátora segítségével tisztába tesszük, mit is jelent egy Banksy-mű hitelessége, jogos-e a művész szellemiségére hivatkozni a kiállítás ellen, miközben jópár műhelytitokra és felszín alatti sztorira is fény derül.

Saiid: „Ugyanaz a vonat, csak lecsatoltak egy pár vagont”

A lényeg, hogy az „élet szörfdeszkáján” sodródni és ride-olni is ugyanolyan jó lehet!

ez is érdekeltéged
<3