Ewan McGregor új Star Wars-sorozatban, az Obi-Wan Kenobiban tér vissza, ami május 25-én debütál érkezik a Disney+ platformjára, és a cselekménye 10 évvel a Sith-ek bosszúja után játszódik.

Deborah Chow rendezi az új Csillagok háborúja-sorozatot

Az Obi-Wan Kenobi 10 évvel a Star Wars: A sith-ek bosszúja (2005) eseményei után játszódik. Hayden Christensen visszatér Darth Vader szerepében, a stábhoz Moses Ingram, Joel Edgerton, Bonnie Piesse, Kumail Nanjiani, Indira Varma, Rupert Friend, O’Shea Jackson Jr., Sung Kang, Simone Kessell és Benny Safdie is csatlakozik, írja a The Hollywood Reporter.

Deborah Chow rendezőként és vezető producerként dolgozik a sorozaton a Lucasfilm-főnök, Kathleen Kennedy, Michelle Rejwan, McGregor és Joby Harold mellett.

Ewan McGregor is visszatér a Star Wars világába az Obi-Wan Kenobi-sorozatban

Ewan McGregor először a Csillagok háborúja első részében, a Baljós árnyakban játszotta Obi-Want 1999-ben, ez a szerep hozta meg neki a világhírnevet.

„Nagyon izgatott vagyok” – mondta McGregor a The Hollywood Reporternek az Obi-Wan tavaly. “Talán jobban, mint (az I-III. epizód filmjei miatt voltam – a szerk.), mert idősebb vagyok – most töltöttem be az ötvenet –, és sokkal jobb helyen vagyok.”

Kapcsolódó cikk

Top sztorik a rovatból

Ez is érdekelhet