Évek óta egy 43 éves nő tartja rettegésben egy óbudai panelház lakosait. A napokban felgyújtotta a saját ajtaját, mivel nem volt meg a kulcsa.

Az óbudai Lukács György utcai panelházba 10 évvel ezelőtt költözött be egy Réka nevű nő, aki azóta is komoly gondokat okoz a társasház lakosainak, írjaBors.

Múlt hét csütörtökön a nő kifüggesztett egy papírt a faliújságon, amire azt írta,  az emeleten hamarosan füstjelenség lesz tapasztalható, majd valóban fel is gyújtotta az ajtaját. Korábban arra panaszkodtak a lakók, hogy a nő összefirkálja a falakat, és hajnali órákban kezdte el bontani a fürdőszobáját.

Obszcén szövegeket irkál filctollal. Az én ajtómra is kiírta, hogy k.rva, pedig soha életemben nem kértem pénzt a férfiaktól. Többször kihívtuk miatta a rendőrséget csendháborítás miatt, de nem tudtak vele mit kezdeni

– mesélte egy 60 éves asszony.

A gyújtogatás után Rékát kórházba szállították, és eljárást indítottak ellene közveszélyokozásért. A lakók abban reménykednek, hogy valamilyen formában kirakják a nőt a társasházból. “Mindegy, hogy kórházba kerül vagy börtönbe, a lényeg, hogy ide ne jöhessen. A gyerekek félnek is tőle, mert furcsán viselkedik” – mondta egy szomszéd.

Top sztorik a rovatból

Ez is érdekelhet