Odett: Látsz még – Másfél év után végre megjelent az új dal

Az idén tíz éves jubileumára készülő Odett újabb dallal vág neki az elkövetkező izgalmas időszaknak. Ősszel ugyanis új lemezzel jelentkezik az énekesnő, melyet október 21-én fog bemutatni az A38 Hajón.

Ez a dátum többek között azért is különleges alkalom, mert tíz évvel ezelőtt épp ezen a napon jelent meg első lemeze is, a Pontos. Az új albumra készülő dalokból az Aranyhalt már ismeri a közönség, hiszen ezzel a számmal nyerte el Odett A Dal 2018 című műsor legjobb dalszövegének járó díjat.

Ezt követi a most bemutatásra kerülő Látsz még, ami több szempontból is különleges. A líraibb hangvételű szerzemény amellett, hogy anyák napján debütál, Odett rajongói készítették, Rónai Domonkos rendező, vágó segítségével. Az énekesnő Facebook- és Instagram-oldalán lehetett bekapcsolódni az izgalmas munkába.

A résztvevők számukra fontos személlyel, személynek énekeltek el egy-egy adott sort a dalból, melyet rögzítettek és elküldték az alkotóknak.

A videóban feltűnnek a Trokán-nővérek is, akik Anna kisfiával énekelve egészítették ki a kezdeményezést.

maxresdefault 1
Odett A Dal műsorűban, 2018 / Fotó: MTI

A dal történetéről Odett mesélt bővebben:

Lassan másfél éve foglalkozunk zeneszerzőtársammal, Toldi Miklóssal a Látsz mégen. Tavalyelőtt mutatta nekem Kardos-Horváth Janó szövegét, és egyből beleszerettem. Létezik olyan szöveg, zene, mondanivaló az életben, ami a megfelelő pillanatra vár, szerencsére közben minden vadhajtását lecsípi az idő – jelen esetben a dalnak és tényleg az lesz, amit elképzeltem. Ez most egy ilyen helyzet

– kommentálta őszintén Odett a Látsz még című új dalának keletkezését. 

Egy olyan fontos köteléket dolgoz fel ez a dal, ami sokkal több annál, hogy ragaszkodsz valakihez, tartozol valahová. Karmikus, ami egyszerre csodálatos és nagyon nehéz. Az életet végül is az ember szüleinek, családjának köszönheti és azoknak a tapasztalatoknak, amit szerzett, szerelmeknek, barátoknak, és azoknak is, akik már nincsenek velünk, mellettünk. Bárhogy is lett és bármi is történt, egyszer újra találkozunk

– tette hozzá.

Odett 2018
Odett zenekarának új felállása / Fotó: Az énekesnő hivatalos Facebook-oldala

Hamarosan további számok is követik a most megjelent újdonságot, amelyre a nyár folyamán számíthat a közönség. Ezzel egyidőben pedig az új felállásban működő zenekar is bemutatkozik, hiszen a nyári fesztiválszezon állomásaira már az új zenészekkel érkezik Odett. A doboknál Toldi Miklós, gitáron Bécsy Bence, basszusgitáron Miklós Milán játszik.

Odett teljes diszkógráfiája ezen a linken érhető el.

Odett – Látsz még

https://www.facebook.com/odettOFFICIAL/ https://www.instagram.com/odettofficialinstagram/ zene: Toldi Miklós, Polgár Odett szöveg: Kardos-Horváth János recor…


Ez is érdekelhet

Top sztorik a rovatból