Az idén tíz éves jubileumára készülő Odett újabb dallal vág neki az elkövetkező izgalmas időszaknak. Ősszel ugyanis új lemezzel jelentkezik az énekesnő, melyet október 21-én fog bemutatni az A38 Hajón.

Ez a dátum többek között azért is különleges alkalom, mert tíz évvel ezelőtt épp ezen a napon jelent meg első lemeze is, a Pontos. Az új albumra készülő dalokból az Aranyhalt már ismeri a közönség, hiszen ezzel a számmal nyerte el Odett A Dal 2018 című műsor legjobb dalszövegének járó díjat.

Ezt követi a most bemutatásra kerülő Látsz még, ami több szempontból is különleges. A líraibb hangvételű szerzemény amellett, hogy anyák napján debütál, Odett rajongói készítették, Rónai Domonkos rendező, vágó segítségével. Az énekesnő Facebook- és Instagram-oldalán lehetett bekapcsolódni az izgalmas munkába.

A résztvevők számukra fontos személlyel, személynek énekeltek el egy-egy adott sort a dalból, melyet rögzítettek és elküldték az alkotóknak.

A videóban feltűnnek a Trokán-nővérek is, akik Anna kisfiával énekelve egészítették ki a kezdeményezést.

Odett A Dal műsorűban, 2018 / Fotó: MTI

A dal történetéről Odett mesélt bővebben:

Lassan másfél éve foglalkozunk zeneszerzőtársammal, Toldi Miklóssal a Látsz mégen. Tavalyelőtt mutatta nekem Kardos-Horváth Janó szövegét, és egyből beleszerettem. Létezik olyan szöveg, zene, mondanivaló az életben, ami a megfelelő pillanatra vár, szerencsére közben minden vadhajtását lecsípi az idő – jelen esetben a dalnak és tényleg az lesz, amit elképzeltem. Ez most egy ilyen helyzet

– kommentálta őszintén Odett a Látsz még című új dalának keletkezését. 

Egy olyan fontos köteléket dolgoz fel ez a dal, ami sokkal több annál, hogy ragaszkodsz valakihez, tartozol valahová. Karmikus, ami egyszerre csodálatos és nagyon nehéz. Az életet végül is az ember szüleinek, családjának köszönheti és azoknak a tapasztalatoknak, amit szerzett, szerelmeknek, barátoknak, és azoknak is, akik már nincsenek velünk, mellettünk. Bárhogy is lett és bármi is történt, egyszer újra találkozunk

– tette hozzá.

Odett zenekarának új felállása / Fotó: Az énekesnő hivatalos Facebook-oldala

Hamarosan további számok is követik a most megjelent újdonságot, amelyre a nyár folyamán számíthat a közönség. Ezzel egyidőben pedig az új felállásban működő zenekar is bemutatkozik, hiszen a nyári fesztiválszezon állomásaira már az új zenészekkel érkezik Odett. A doboknál Toldi Miklós, gitáron Bécsy Bence, basszusgitáron Miklós Milán játszik.

Odett teljes diszkógráfiája ezen a linken érhető el.

Odett – Látsz még

https://www.facebook.com/odettOFFICIAL/ https://www.instagram.com/odettofficialinstagram/ zene: Toldi Miklós, Polgár Odett szöveg: Kardos-Horváth János recording/mixing/mastering/producing: Toldi Miklós vonósok: Gazda Bence vonós felvétel: Puha Szabolcs rendező, vágó: Rónai Domonkos Hatalmas köszönet Nektek, akik résztvettetek a klip elkészítésében!