Oláh Ibolya azzal vádolta a produkciót, hogy manipulálták a végeredményt, és valójában nem Verának, hanem neki kellett volna nyernie a Megasztárt annak idején. Az egykori zsűritag kemény kritikát fogalmazott meg.

Emlékadás a Partizán műsorában

Mint arról beszámoltunk, a TV2 tehetségkutatójának első szériájában Tóth Vera mögött második helyen végző Oláh Ibolya a Gulyás Mártonnak adott interjújában beszélt karrierje elindulásának nehézségeiről, a Megasztárról és a végeredmény lehetséges manipulálásáról.

Az énekesnő társa, Tóth Vera határozottan cáfolta ezt a felvetést, ő ugyanis épp arra emlékszik, hogy milyen hatalmas szigor övezte akkor a szavazást – közölte a Blikk.

Pierrot, az egykori zsűritag a Facebook-oldalán egy hosszú posztban reagált Ibolya állításaira.

Fontosnak tartom elmondani, hogy ebben az interjúban Oláh Ibolya nem mond igazat a Megasztárról. Minimum mellébeszél és mismásol. De ennél határozottabban is állít dolgokat, amelyek egész egyszerűen nem úgy történtek. Rég volt már ez a produkció, de annyira még nem régen, hogy ne emlékezzünk jól a részletekre 

– kezdte az énekes.

Pierrot mentálisan instabilnak tartja Oláh Ibolyát

Elmondta, hogy nagyon tehetséges előadónak tartja Oláh Ibolyát, de mentálisan nagyon instabilnak is. Annak idején naponta találkozott és küzdött ezzel a stáb többi tagjával együtt.

“A Partizán-interjúban ennek ellenére teljesen más színben tünteti fel az akkori körülményeket, a vele és a többi versenyzővel való bánásmódot, és bár a hozzáállása most is instabil, a jobbára provokatív kérdések végül mindig abba az irányba billentik el a bizonytalanságát és a határozatlanságát, hogy valami enigmatikus vagy direkt kritikát fogalmazzon meg a műsorral kapcsolatban” – tette hozzá a producer.

Kiemelte még azt, hogy a Megasztárt sosem manipulálták, és nem volt semmilyen rasszista vagy más megkülönböztetés a versenyzőkkel szemben.

Mindeközben beszámoltunk arról, hogy Puzsér Róbert, Majka és Puskás Peti hármasa vitatkozott elég nyersen a kereskedelmi televíziózás körülményeiről, illetve egymás karrierjének sikerességéről.

Top sztorik a rovatból

Ez is érdekelhet