Megtéveszt téged is ez a festmény, ugye? Olyan, mintha 3D lenne – VIDEÓ

Oláh Norbert festőművész nem lehet ismeretlen a ContextUs olvasói számára. Jelenleg egy újabb projekten dolgozik, amelyről egy rövid videót is megosztott.

Ahogy korábban írtunk róla, Oláh Norbert festőművész a VIII. kerület egyik lakója. Sőt, már több annál, hiszen legutóbbi munkájában vászonra vitte a kerület általa a legizgalmasabbnak tartott háztetőket.

A kiállítás a falakat helyezi középpontba. Mindennek különös fűszert ad helyszín, a hírhedt ’nyócker’, mely talán Budapest izgalmasabb kerülete. Egyik végén a Palotanegyed fényűző épületeivel, a másikon pedig a cigánytelep omladozó házaival.

Oláh Norbert: Hős, festő, építőmunkás / ContextUs

Oláh Norbert festő 26 évesen megkapta a Gruber-Béla díjat festőművészeti munkájáért, legutóbb a Roma Büszkeség Napja 1956-os forradalmár pólóit tervezte, és még számos projekten dolgozik. Eddigi pályájáról, sikereiről, küzdelmeiről beszélgettünk vele.

Ebben az ambivalens környezetben találta meg Oláh Norbert a szépséget és a falak mögött zajló emberi történeteket.

Log into Facebook | Facebook

Log into Facebook to start sharing and connecting with your friends, family, and people you know.

Most viszont egy újabb projektbe kezdett. A Facebook-posztból kiderül, hogy a Grandio Jungle Bar & Grill egyik helyszíne került a vászonra. Azonban ami érdekesebb ennél, hogy egészen finom, realisztikus ecsetvonásokkal adja vissza a tér szépségét.


Ez is érdekelhet

Top sztorik a rovatból