Ferdinando Verderi, a neves divatmagazin olasz kiadásának kreatív igazgatója elmagyarázza a koncepció lényegét.

A fehér szín jelkép

„Hisszük, hogy az ilyen időszakokban egy néma címlap sokkal sokkal nagyobbat szól bármilyen szónál vagy képnél” – vallja Ferdinando Verderi a Vogue Italia online kiadásában.

Vogue Italia Fehér Cimlap 2
2020 Áprilisi Vogue-Címlap / Fotó: Vogue Italia

A kreatív igazgató szerint a fehér szín az erőt, a tisztaságot, a tiszteletet és a reményt jelképezi az egész világon. A néma címlap mögött azonban egy nagyon személyes és élő lapszám bontakozik ki.

Anna Wintour és Tom Ford összefogtak az amerikai divatiparért

Tom Ford, az Amerikai Divattervezők Tanácsának (CFDA) elnöke összefogott a Vogue főszerkesztőjével, Anna Wintour ral, hogy átstrukturálják a CFDA-Vogue Divatalapot a koronavírus-járvány miatt nehézségekkel küzdő divattervezők és a divatiparban dolgozó kisvállalkozások megmentése érdekében, írja a . Az alapot eredetileg a 2001. szeptember 11-i merénylet következtében a New Yorki-i divatipar által elszenvedett hosszútávú és helyrehozhatatlan károk enyhítésére hozták létre.

„Több mint negyven művész fogadta el a felkérésünket és működött közre ebben a számban, természetesen mindenki a saját otthonából. Azt kértük tőlük, hogy a járványhelyzetnek és korlátozásoknak megfelelően úgy jelenítsék meg a divatot, hogy az hitelesen és minél egyszerűbben kizárólag a személyes megéléseiket tükrözze” – magyarázta Verderi.

A beérkezett fotók az érzelmek lehető legszélesebb skáláját fedik le és együttesen korunk jelentős képi tanulságtételévé áll össze. Egyben dokumentálja egy távolról dolgozó közösség erőfeszítéseit is.

Világunk a divaton keresztül

Hozzátette, hogy ez a lapszám is azt a koncepciót képviseli, amire Emanuele Farneti lapigazgatóval mindig is törekedtek: a divaton keresztül mutatni be a világot.

https://www.instagram.com/p/B-r-8mxqzXk/

A következő művészek szerepelnek az áprilisi számban: Steven Klein, David Sims, Harley Weir, Oliver Hadlee Pearch, Emilie Kareh, Thomas De Kluvyer, Ibrahim Kamara, Charlotte Wales, Jack Davison, Max Pearmain, Laura Nash, Tyrone Lebon, Mert Alas, Marcus Piggott, Joe McKenna, Chris Simmonds, Larissa Hoffman, Drew Vickers, Tyler Mitchell, Roe Ethridge, Brianna Capozzi, Haley Wollens, Bella Hadid, Collier Schorr, Carlos Nazario, Ryan McGinley, Gigi Hadid, Sebastian Faena, Gray Sorrenti, Michael Bailey Gates, Glen Luchford, Paolo Roversi, Arnaud Lajeunie, Suzanne Koller, Ezra Petronio, Talia Chetrit, Andrea Artemisio, Petra Collins, Paloma Elsesser, Francesca Cisani, Willy Vanderperre, Olivier Rizzo, Rianne Van Rompaey, Isamaya Ffrench, Lindsey Wixon Young, Cyndia Harvey, Josh Olins, Stephanie Waknine és Paolo Ventura.

Top sztorik a rovatból

Ez is érdekelhet

Qatar-WC

Hogyan fogadjunk a 2022-es labdarúgó-világbajnokságra

Már majdnem itt az ideje a világ legrangosabb tornájának – a 2022-es labdarúgó-világbajnokságnak. Az idei év sok újítással jár. Az egyik az, hogy ez az első alkalom, hogy egy közel-keleti ország ad otthont a világbajnokságnak.

alvás pihentető alvás tippek alváshoz egészséges alvás egészséges életmód

Ezeket edd, és ezeket kerüld, ha nem tudsz aludni

Jó alvás nélkül nincsenek jó nappalaink, de még rosszabb, hogy nem lehetünk teljesen egészségesek sem. Sokan szenvednek kialvatlanságban anélkül, hogy foglalkoznának vele, pedig komoly következményei lehetnek, ha hosszútávon nem tudunk megfelelően pihenni.

betegség hírességek hírességek betegségei maria cross halle berry lil wayne tom hanks toni braxton catherine zeta-jones 4

Hírességek, akik krónikus betegséggel élnek

A betegség nem válogat. A következő sztárok mind megvívták a maguk harcát különböző egészségi problémákkal és saját példájukon keresztül bebizonyították, hogy krónikus betegségekkel is lehet együtt élni, mégpedig boldog életet.

liszt gluténmentes liszt liszt fajták liszt típusok zabliszt rizsliszt csicseriborsó liszt kókuszliszt

Ezek a gluténmentes lisztek, ha alternatívákat keresel

A legtöbben fehér lisztet vagy teljes kiőrlésű lisztet használnak a főzéshez, sütéshez. Ezek glutént tartalmaznak, amire néhányan allergiásak, de mindannyiunk emésztőrendszere nehezen birkózik meg vele, emellett pedig egyéb negatív mellékhatásai is vannak.