70 millióért vette meg a bőrdzsekit, hogy aztán visszaadhassa a tulajnak

Olivia Newton-John ajándékként visszakapta a november elején elárverezett legendás fekete bőrdzsekijét a vevőtől.

Olivia Newton-John visszakapta a november elején elárverezett legendás fekete bőrdzsekijét a vevőtől, aki 243 ezer dollárt (72,3 millió forint) fizetett a Pomádé (Grease) című világhírű, 1978-as musicalfilm zárójelenetében viselt ruhadarabért.

olivia newton john grease bőrdzseki
Olivia Newton-John a Beverly Hills-i aukciójára szánt ruhadarab mellett / Fotó: EPA/ Eugene Garcia

A neve elhallgatását kérő vevő a múlt hétvégén adta át a többszörös Grammy-díjas énekes-színésznőnek a dzsekit, és azt mondta, ennek a dzsekinek nem szabad egy milliárdos gardróbjában porosodnia, hogy a countryklubban henceghessen vele. A fekete bőrdzsekit és a magas derekú, szűk nadrágot Newton-JohnGrease (Pomádé) híres, vurstlis jelenetében viselte, amikor John Travoltával elénekelték a You’re the One That I Want című számot.

Ez a dzseki-nadrág kombó a Grease musicalből 60 milliót érhet

Elárverezik azt a bőrdzsekit és szűk fekete nadrágot, amit Olivia Newton-John a Grease-ben viselt, írja a The Guardian . A jótékonysági árverés szombaton lesz Los Angelesben, és a bevétel a színésznő ausztráliai rákkezelési központját támogatja. A híres szerelésben énekelte Newton-John partnerével, John Travoltával a You’re the One That I Want című számot az 1978-as musicalfilmben.

A két ruhadarab két külön tételként szerepelt a Julien’s Auctions Beverly Hills-i árverésén és két vevőhöz került a becsült ár több mint kétszereséért. Egyébként az angol-ausztrál énekes-színésznő nagyjából 500 tárgyat bocsátott árverésre, és a bevétellel a melbourne-i Olivia Newton-John Rákkutató és Wellness Központot támogatta, amelynek társalapítója volt, miután 1992-ben első ízben sikerült legyőznie a mellrákot.

Grease – You’re The One That I Want [HQ+Lyrics]

You’re The One That I Want (From “Grease”) by John Travolta & Olivia Newton-John Lyrics: I got chills They’re multiplying And I’m losing control Cause the po…

A 71 éves Newton-John tavaly szeptemberben jelentette be, hogy harmadszorra is rákot diagnosztizáltak nála. A kabát megvásárlója egyébként Newton-John „elsőszámú rajongójának” vallja magát és gyors felépülést kívánt neki. Az énekes, aki rendkívül hálás volt és nagyon meghatódott az ajándéktól, elmondta, hogy a melbourne-i rákközpontban fogja kiállítani a kabátot.


Ez is érdekelhet

Top sztorik a rovatból