Emlékeztek még a Dr. House-ból megismert 13-asra? Olivia Wilde nem csak színésznő, de rendező és aktivista is. A Florence Pugh, Shia LaBeouf és Chris Pine főszereplésével készülő Don’t Worry Darling című thrillert Wilde rendezi.

Színésznőből lett rendező

Az 1950-es években játszódó utópisztikus történet egy elszigetelt közösségről szól, akik a Kaliforniai sivatagban élnek.

Olivia Wilde
Olivia Wilde Rendezés Közben / Fotó: Francois Duhamel

A New Line filmstúdió komoly licitálási harcok után szerezte meg a film jogait és kiemelt fontosságú projektként kezeli, miután Wilde rendezői bemutatkozása, az Éretlenségi sikereket ért el, írja a Variety.

Shia LaBeouf rendhagyó színitanodát nyit / ContextUs

Shia LaBeouf a Slauson Recreation Centre-nek nevezett intézmény hírét Twitterén jelentette be. A jelentkezés nem igényel semmilyen szakmai előéletet. – áll Shia LaBeouf toborzó szövegében. Elég, ha a jelentkezőnek van egy sztorija, amit meg akar osztani másokkal. A Slauson Rec-et LaBeouf, Bobby Soto és Shelley Mitchell alapították.

Olivia Wilde korábban színésznőként volt látható, olyan filmekben mint a Tron: Örökség, vagy a Hajsza a győzelemért. A Don’t Worry Darling forgatókönyvének megírást az Éretlenségi társírója Katie Silberman vállalta magára. Az eredeti történetet Shane és Carey Van Dyke jegyzik.

A film főszereplői igazi sztárok

A film szereplőgárdája igen illusztris. A női főszerepben Florence Pugh látható majd, akit a Kisasszonyokban nyújtott alakításáért Oscar-díjra jelöltek.

Annyira örült a Kisasszonyok színésznője az Oscar-jelölésnek, hogy megfeledkezett magáról

Annyira örült a Kisasszonyok színésznője az Oscar-jelölésnek, hogy megfeledkezett magáról Florence Pugh is izgulhat az Oscaron Közép-európai idő szerint hétfő délelőtt hirdették ki a 2020-as Oscar-díj jelöltjeit. Ahogy beszámoltunk róla, Tóth Barnabás filmje, az Akik maradtak a shortlist után nem került be.

A színésznőt a Fehér éjszakák című horrorfilm rajongói is ismerhetik, illetve a Netflix-nézőknek a Törvényen kívüli király című történelmi drámából lehet ismerős, de a Marvel Fekete Özvegyében is látható lesz.

Florence Pugh Kisasszonyok
Florence Pugh A Kisasszonyokban / Fotó: Columbia Pictures

A férfi főszerepeket a Transformers-filmekkel ismerté vált Shia LaBeouf és a Wonder Woman férfi hőse Chris Pine játsszák. Pine visszatér majd a női igazságosztó oldalán a Wonder Woman 1984 című képregényfilmben, amelynek a premierdátuma több más alkotáséhoz hasonlóan eltolódik a koronavírus-járvány miatt.

Top sztorik a rovatból

Nincs több cikk

Ez is érdekelhet