A tavaly forgatott Booksmart, azaz Éretlenségi című első filmje után Olivia Wilde ismét a rendezői székben foglal helyet. Újabb vígjáték helyett azonban ezúttal egy, az 1950-es évek Kaliforniájában játszódó pszichológiai thriller sztoriját viszi vászonra.

Olivia Wilde veszélyesebb vizekre evezne

A leginkább a Doktor House Tizenhármasaként ismert, 36 éves amerikai-ír színésznő, filmrendező, filmproducer Olivia Wilde tavalyi rendezői debütálása, az Éretlenségi inkább nevezhető a tinifilmek műfajának csípősre sikeredett újragondolásának. Következő rendezése azonban egészen más irányt vesz majd, legalábbis erre következtethetünk a nemrégiben bejelentett Don’t Worry Darling szinopszisából.

Florence Pugh Shia Labeouf Chris Pine Olivia Wilde Split H 2020 0
Florence Pugh, Shia Labeouf, Chris Pine És Olivia Wilde / Fotó: The Hollywood Reporter

A The Hollywood Reporter értesülései szerint a készülő mozi műfaja a pszichológiai thrillerhez áll majd legközelebb. A sztori helyszínéül az 1950-es évek Kaliforniájának egyik romantikusnak tűnő sivatagi szakasza szolgál majd, és egy nem kimondottan rokonszenves izolációban élő, utópisztikus közösség életét mutatja be.

Ami tökéletesnek tűnik, az általában inkább bűzlik

Már jóval Frank Oz A Stepfordi feleségekje előtt gyaníthattuk, hogy a fényesre polírozott, tökéletesnek tűnő háztartásbeli élet sokkal inkább kirakat, mintsem a valóság hiteles lenyomata.

A Don’t Worry Darling főszerepét játszó, Oscar-jelölt Florence Pugh karaktere is egy titkoktól gyötört háziasszony, aki makulátlan életének színfalai mögött váratlanul valami nagyon felkavaróval találja szemben magát.

A 2019 elején forgalmazába került, kritikusok által rendkívül pozitív fogadtatásban részesített Honey Boy forgatókönyvét jegyző és egyik főszerepét eljátszó Shia LaBeouf és a 2009 óta a Star Trek James T. Kirk kapitányaként tündöklő Chris Pine kaptak még szerepet Olivia Wilde új filmjében.

Oliviawilde
Olivia Wilde / Fotó: Francois Duhamel

A forgatási munkálatok tavasz végén kezdődtek volna, de a koronavírus kirobbanása miatt a stáb természetesen ennek a filmnek dátumát is kénytelen volt eltolni. A New Line forgalmazásában készülő produkciót, a filmstúdió reményei szerint a kijárási korlátozások feloldása után azonnal forgatni kezdik majd.

Top sztorik a rovatból

Nincs több cikk

Ez is érdekelhet