Ha divatról van szó, néha egy apró változás olyan lehet, mint az ég és föld. Ma a dekoltázsra összpontosítunk, pontosabban arra, hogyan választhatjuk ki a testtípusunknak megfelelő dekoltázst és nyakkivágást.

Bright Side állított össze egy listát tippekből, amelyek segítségével elérhetjük a kívánt hatást az öltözködésünkben.

1. Kerek nyakkivágás

Oltozkodes.tippek.nyakkivagas
A kerek nyakkivágás egy klasszikus dizájn. Közel van a nyakhoz, és főként az arcra és a vállakra hívja fel a figyelmet. Az állhoz való közelsége nagyobb mellek és rövidebb nyak illúzióját kelti.
Kinek ajánlott: A hosszú nyakú és vékony arcú nők, valamint a széles vállúak vagy közepes vagy kis mellű nők számára előnyös ez a dekoltázs, mert segít kiemelni természetes szépségüket.

2. A V-nyak

Ez egy hagyományos kialakítás, amely minden testtípusnak kedvez, de mindig figyelembe kell venni a nyakkivágás mélységét.
Kinek ajánlott: A V-nyak nagyon sokoldalú. A rövidebb V-nyak ideális azoknak a kis mellű nőknek, akik jobban szeretnék felhívni a figyelmet az arcra, míg a mélyebb V-nyak meghosszabbítja a nagyobb mellű nők törzsét. A széles vállú és felsőtestű lányok nagyszerű szövetségese is, mivel egyenesebb megjelenést kölcsönöz.

3. V-nyak gallérral

Oltozkodes.tippek.nyakkivagas.2
Ez talán a leghagyományosabb stílus a listán, és minden testtípushoz passzol. Ha klasszikus, nőies megjelenést szeretnél elérni, amely egy csipetnyi eleganciát is rejt magában, akkor ez a megfelelő választás.
Kinek ajánlott: Ez a bő szabású dekoltázs a nagy mellű nőknek kedvez, helyet hagyva a melleknek, sima megjelenést biztosítva. A közepes vagy kis mellű lányok könnyen választhatnak szűkebb ruhadarabot, és még mindig jól mutathatnak ezzel a megjelenéssel. A nagyon vékony nyakúak használhatják a gallért, hogy hosszabb nyak benyomását keltsék.

4. Aszimmetrikus nyakkivágás

Oltozkodes.tippek.nyakkivagas.3
Ez az avantgárd nyakkivágás a tökéletes választás, hogy feldobd az öltözékedet anélkül, hogy elveszítenéd komolyságát vagy feláldoznád a drámaiságot. Ez a váratlan fordulat felejthetetlenné tehet egy ruhát.
Kinek ajánlott: A keskeny vállú és vékony karú nők, akik különleges alkalomra szeretnék kiszélesíteni testük ezen részeit, ezt a nyakkivágást válasszák. Ráadásul eredeti csavart ad a dolgoknak.

5. A garbó

Oltozkodes.tippek.nyakkivagas.4
A nyakkivágást, amely néhány centivel feljebb nyúlik, szinte megérinti az állat, garbónak nevezik. Elegáns módja annak, hogy bármilyen ruhát a következő szintre emeld, miközben lezser maradsz. Akár farmerhez vagy miniszoknyához is hordható.
Kinek ajánlott: A garbó az egyik legjobban őrzött titka azoknak a lányoknak, akik úgy érzik, hogy hosszabb az arcuk vagy a nyakuk. Ha aggódsz a nyak hossza miatt, itt van egy trükk, amelyet mindig bevethetsz. Válassz olyan felsőt vagy ruhát, amelynek a garbója nem túl magas. Az áll és a ruha között néhány centiméternyi fedetlen bőrnek kell lennie.

Kapcsolódó cikk

Top sztorik a rovatból

Ez is érdekelhet

idojaras elorejelzes 2024 aprilis sarkvideki hideg

Érkezik az év hidegfrontja, hó is eshet

Sarkvidéki hideg zúdul az afrikai melegre, jövő hétfőről keddre helyenként 25 fokot zuhanhat a hőmérséklet, és komoly viharok alakulhatnak ki, a hegyekben havazás sem kizárt.

nyugdijkorhatar 2024 nyugdij nyugdijas nyugdij utalas 2024

Tényleg csak 70 évesen mehetünk nyugdíjba? Itt a nyugdíjszakártő válasza

A világ egyik nagy vagyonkezelő cége arra figyelmeztette a munkavállalókat, hogy ne számítsanak arra, hogy kényelmesen nyugdíjba tudnak vonulni a hatvanas éveikben, hanem meg kell emelni a nyugdíjkorhatárt akár 70 évre, mert az emberek sokkal tovább élnek, mint korábban, és kevesebb fiatal kép be a munkaerőpiacra.