Az Omega zenekar technikusa oszlopos tagja volt a bandának, hiszen a legendás magyar zenekar technikusa, Erdei István, akit a zenei életben mindenki csak Békaként ismert.

Elhunyt Erdei István, akit mindenki csak Békaként ismert. Az együttes “legendás technikus csapatának tagja”, mint írja a zenekar a hivatalos Facebook-oldalukon.

48366398 2473731282644254 1696583086319337472 N
Erdei István “Béka”, Az Omega Együttes Legendás Technikusa / Fotó: A Zenekar Hivatalos Facebook-Oldala

A zenekar Facebook-oldalán jelentette be: “Hosszan tartó súlyos betegség után elhunyt Erdei István, Béka, az Omega legendás technikus csapatának oszlopos tagja. Emlékét megőrizzük”.

Megérkezett, amire egész héten vártál: Omega-kiállítás nyílik

Farkas László elmondta, hogy a Gyöngyhajú lány címet viselő művelődés- és rocktörténeti tárlat felidézi az együttes fontos pillanatait az 1962-es alakulástól egészen napjainkig, ugyanakkor képet nyújt a 20. század második felének Magyarországáról is. Nem lehet megállítani drMáriás képzőművészt. Amikor már azt hinnénk, nem lehet tetézni alkotásait, akkor mindig napvilágra kerül egy újabb remek.

Nemrégiben adtunk hírt az együttes háza tájáról. A zenekar 56 éves történetét képek és relikviák segítségével bemutató látványos kiállítás nyílt november végén a szentesi Koszta József Múzeumban.

Top sztorik a rovatból

Nincs több cikk

Ez is érdekelhet