Egy nő, akiről azt gondolják, hogy a "világ legkövérebb hüvelye" van, bemutatta legújabb plasztikai sebészeti eljárását.

Nem hagyja abba

A 25 éves Mary Magdalene annyira szeret tű alá bújni, hogy elképesztő 73 000 fontot szórt már a megjelenésére. Miközben szemet gyönyörködtető összeget költött el, a közösségi média sztárja semmi jelét nem mutatja, hogy hamarosan abbahagyná. Korábban arról számoltunk be, hogy Mary egy meglehetősen normális kinézetű fiatalból olyanná változott, aki majdnem belehalt egy veszélyes eljárásba. Megdöbbentette a rajongóit azzal, hogy fotókat osztott meg arról, hogyan nézett ki korábban.

Only-Fans-Sztar-Legkoverebb-Vagina-Mutetek-Kovetkezo-Beavatkozasok-2
/ Fotó: Mary Magdalene Hivatalos Instagram-Oldala.

A közelmúltban végzett kozmetikai eljárások során a negyedik orrműtétje volt, ami alatt elkészítettek neki egy „Barbie-orrot” és „macskaszemet”. A folyamatot dokumentálva 59 100 Instagram-követőjének, az amerikai modell “új arcát” fitogtatta – számolt be róla a Daily Star.

A felső ajkam még mindig egyáltalán nem mozdul a műtéttől. És még mindig be van dagadva az orrműtéttől, szóval még beszélni is furcsa.

– nyilatkozta egy rövid klipben.

Lesznek még beavatkozások

Egy posztja alá írta, hogy jövő héten átültetésre kerül a szemöldöke, ha pedig az állkapcsát és az ajkát érintő műtéteket is lefoglalta, akkor az arca is teljes lesz.
"Még egy hétig kell viselnem az orrom sebtapaszát, de tegnap már láttam az orrom nélküle, és tökéletesen néz ki. Ez egy nagyon hamis kinézetű Barbie-orr, pontosan ezt kértem."
A jelentések szerint Mary Oroszországba repült a műtétekre, mert nem tudta elvégezni az Egyesült Államokban. A hónap elején bevallotta, hogy aggódik amiatt, hogy az oroszországi és ukrajnai feszültség hatással lehet az utazására.

Kapcsolódó cikk

Top sztorik a rovatból

Ez is érdekelhet