A világ legkövérebb hüvelyének megszerzésére irányuló törekvést meghódították és véget vetettek az idők hajnala óta felmerülő kérdésnek. Valószínűleg.

Már-már misszió

A Bibliában úgy tartják, hogy Jézus ezt mondta Mária Magdolnáról, amikor megkövezték: “Aki bűntelen köztetek, először vessen rá követ.” Nos, egy modern értelmezés minden bizonnyal így hangzik: “Aki nem költötte jelzálogkölcsönét szépészeti műtétekre, az marad a világ legkövérebb hüvelye nélkül” – kezdte cikkét a Daily Star.

A szent könyv modern interpretációitól eltekintve a Mary Magdalene néven ismert amerikai OnlyFans-, és TikTok-modell egy hihetetlen és extrém testátalakításról vált híressé, amelyre a becslések szerint 73 000 fontot költött – már a kozmetikai sebészetre.

Onlyfans-Sztar-Legkoverebb-Vagina-Operacio-Oriasi-Valtozas-2
/ Fotó: Jam Press
Az elköltött pénz miatt Mary egy meglehetősen normális kinézetű fiatalból olyanná változott, aki majdnem belehalt egy veszélyes eljárásba. Megdöbbentette a rajongóit azzal, hogy fotókat osztott meg arról, hogyan nézett ki korábban.

Babaarcú

A 25 éves Mary hihetetlenül sok átalakuláson ment keresztül 21 évesen végzett első beavatkozása óta. A mellimplantátumoktól a zsírleszívásig, a szemöldökemelésig, az orrműtétekig, a héjak és a zsírleszívásig. A túlzott műtétek majdnem megölték egy ponton, ugyanis a hüvely megnagyobbítására irányuló műtét során komplikációk léptek fel.
Onlyfans Sztar Legkoverebb Vagina Operacio Oriasi Valtozas 3
/ Fotó: Jam Press

Majdnem meghaltam az eljárás során. Két vérátömlesztést kellett kapnom. Az orvos azt mondta, hogy nagyon sok vért veszítettem, és nagyon elsápadtam. Azt hittem, meg fogok halni.

– nyilatkozta.
A kozmetikai sebészet gyakran ellentmondásos a potenciális egészségügyi kockázatok miatt, de Mary ragaszkodik ahhoz, hogy szereti az átalakulásait, még akkor is, ha nem látja a változásainak végpontját.

Top sztorik a rovatból

Ez is érdekelhet