Továbbra sem csillapodik a botrány Opitz Barbi körül, akiről múlt héten derült ki, hogy újra összejött volt párjával, akiről családja decemberben azt állította, hogy elrabolta az énekesnőt.

Miután Opitz Barbi édesapja egy szókimondó TikTok-videóban fenyegette meg lánya párját, az énekesnő Instagram-oldalán reagált apja állításaira, írja168.

Köszi, apa a kedves aggódást a médiában, lejáratsz mindenkit, engem, a páromat. Inkább arról kéne beszélj, hogy te milyen apa vagy, és hogy rendszeresen fenyegetsz azzal, hogy megölsz engem, a barátaimat és a páromat, múltkoriban egyik rajongóm is mondta, hogy őt is megfenyegetted...

“És emellett elhordasz mindennek engem teljesen indokolatlanul, tudod, egy apa, aki szereti a gyerekét, az nem ilyen.. Én soha az életben egy rossz szót nem szóltam vissza neked, legutóbbi karácsony idején is délután 2-től hajnal 1-ig bezárkóztam a fürdőszobába, ki se mentem enni, se inni, fel is fáztam akkor a hideg csempén ülve, egész nap sírtam, mert egész nap a mocskos ordibálást kellett hallgatnom” – magyarázta korlátozott ideig elérhető Instagram-történetében.

Meg úgy próbálsz lejáratni mindenkit, hogy még hazugságokat is előadsz, eltúlzod a valóságot, és ilyenekkel szerepelsz egy országnak?

“Soha az életben nem akartam a magánéletemet mások orrára kötni, mert magánügy, de nem hagyhatom szó nélkül az erőszakos lejáratást, nekem is vannak érzéseim. A páromra visszatérve, a médiában amiket olvastatok, a valóságon túl eltúlzott dolgok, illetve már elegem van abból, hogy mindenki azt hiszi, hogy elrabolt, NEM RABOLT EL” – tette hozzá.

Eddig nem reagáltam ezekre a lelki terror miatt, de most már elengedtem ezt a megfelelési kényszert.

“Mindez a médiabotrány nem lenne, ha a kamu barátnőm (aki meg se kérdi hónapok óta, hogy jól vagyok-e, illetve többször kerestem, sose ért rá) nem kürtölte volna világgá minden magánjellegű dolgomat elferdítve, a családomnak is másképp előadva” – jelentette ki.

Kapcsolódó cikk

Top sztorik a rovatból

Ez is érdekelhet