Opitz Barbi édesapja videóban fejtette ki, mi is a véleménye arról, hogy az énekesnő újra összejött volt barátjával.

Opitz Barbi múlt héten nagy port kavart, amikor kiderült, újra együtt van Serleg Alberttel, akit decemberben a család azzal vádolt, hogy elrabolta az énekesnőt. Opitz azt nyilatkozta ezután, hogy az eset csak félreértés volt, és csupán azért nem érte el a családja, mert otthon aludt. Most az énekesnő édesapja által készített videó került elő, ami nem éppen Opitz nyilatkozatát támasztja alá, írja168.

Kislányom, amit ma láttam, újságcikket, amit elmondtál erről a mocsokról – ez igaz? Nem te mondtad el nekem, hogy hogyan fojtogatott itthon? Nem te mondtad, hogy miket csinált? Meg több millió forintos károkat okozott az a rohadék?!

“Nem te mondtad el?! Most letagadod?! Most kimentetted azt a mocskot? Azt a rohadékot, aki tönkreteszi majd az életedet? Azért kell egész életemben szenvedjek, mert féltelek attól, hogy egy nap majd megöl az a rohadék?!” – mondta a videóban az édesapa.

Nem csak aludtál te, téged akkor nap úgy megvert, hogy abban hiba nem volt

– mondta, majd azt állította, hogy Albert többmilliós kárt okozott és aranyékszereket lopott a családtól, és itt még nem áll meg a bűnlajstroma.

Elrabolt, amikor ott voltam Pesten, elrabolt két budis haverjával. Ha én tudom, hogy te lemész és nem jössz fel, mert fáradt voltam, mert csináltam a lakásodat... És én nem tudtam! Ha én lemegyek akkor, tudod, mit csinálok azzal a három szar alakkal?!

“Szarnak vágom őket, gyermekem, kinyírtam volna mind a hármat. De így is ki fogom a Serleg Albertet, amiért az a sátánista a hitedet megváltoztatta” – jelentette ki.

A pár egyik tagja sem reagált az édesapa videójára, de a közös képük lekerült Barbi közösségi oldaláról.

Kapcsolódó cikk

Top sztorik a rovatból

Ez is érdekelhet